Loading...

Kuvioimattomat postituslaatikot sanovat kaiken tuotteistasi

  • Saatavana viisi kokoa
  • 1,8 mm:n paksuinen valkoinen tai ruskea E Flute -pahvi
  • Kestävä, edestä suljettava
  • Tilausmäärä 1–200
  • Valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista

Edullinen pakkausvaihtoehto
Etsitkö yksinkertaista, edullista ja luotettavaa postituslaatikkoa? Kuvioimaton postituslaatikkomme on vastaus pyyntöösi. Pahvin aallotus eristää sisällön ja suojaa mahdollisilta kolhuilta, joten ne ovat loistava vaihtoehto lähetätpä sitten verkko- tai tilauspaketteja tai valmiita lahjapakkauksia. Valitse tämä kuvioimaton vaihtoehto, kun haluat hillitymmän ilmeen tai monikäyttöisen toimitusratkaisun.

Helppo koota ja lähettää
Painattamattomia postituslaatikoita on viittä eri kokoa joko ruskeana tai valkoisena E Flute -aaltopahvina. Ne ovat tarpeeksi tukevia pienten ja keskikokoisten tuotteiden lähettämiseen ilman lisäpakkauksia. Niiden kokoaminen on helppoa ja edestä avattava malli helpottaa paketin avaamista.

Yksinkertainen mutta monipuolinen
Oletko valmis tilaamaan omasi? Valitse haluamasi koko, materiaali ja määrä, niin me hoidamme loput. Postituslaatikot toimitetaan viimeistellyn näköisinä. Jos haluat brändätymmän ilmeen, suosittelemme käyttämään niitä yhdessä yksilöllisten postitustarrojen kanssa tai sinetöimään ne vedellä liimautuvalla pakkausteipillä.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit