Loading...

Kirjoita viestisi henkilökohtaisesti. Postitustarrat esittelevät yritystäsi tyylillä.

– Kaksi kokoa – Valkoinen paperi – Kestävä liimatausta – Elävä neliväripainatus – Painettu arkeille – Minimitilausmäärä yksi arkki (neljä suurta tai kymmenen pientä tarraa)

Luo tunnistettava brändi
Räätälöidyt postitustarramme ovat loistava tapa säästää aikaa ja vaivaa samalla kun ne tarjoavat ammattimaisen ilmeen lähteville kirjekuorille, paketeille ja verkkotilauksille. Nämä kestävät postitustarrat ovat myös edullinen tapa varmistaa, että kaikilla markkinointimateriaaleillasi ja pakkauksillasi on yhdenmukainen ulkoasu. Valkoisesta paperista valmistettuihin postitustarroihin on helppo kirjoittaa, joten niihin voi lisätä haluttuja yksityiskohtia.

Näytekokoja saatavana
Kahdessa koossa saatavana olevissa postitustarroissa on vahva liimatausta varmistamaan niiden paikalla pysyminen kuljetuksen aikana. Etkö ole varma, ovatko postitustarrat etsimäsi tuote? Tilaa näytearkki (neljä suurta tai kymmenen pientä tarraa) niin voit testata tarroja ennen suurempaa tilausta.

Helppo suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Valittuasi suosikkisi voit räätälöidä siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat, kuten taustavärit, muodon ja tekstin. Me huolehdimme lopusta ja painatamme mallisi valitsemaasi materiaaliin. Postitustarrasi saapuvat tyylikkäinä ja valmiina käyttöön.

VistaPrintin valikoimassa on Postitustarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit