Loading...

Paperikassit

Auta asiakkaita kantamaan ostoksiaan ja esittelemään logoasi yksilöllisten, painettujen paperikassien avulla. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko (L x S x K)
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Levitä sanaa yrityksestäsi jokaisen myynnin yhteydessä muokattavien paperikassien avulla. 

– Kaksi kokoa – Kaksi paperilaatua – Kierretyt paperikantokahvat – Terävä neliväripainatus – Neliväripainatus molemmille puolille – Maksimikantavuus 5 kg

Käytännöllinen ja monikäyttöinen kassi

Pakkaa asiakkaasi ostos brändättyyn kassiin. Yksilölliset pakkaukset tarjoavat tyylikkään ja yhdenmukaisen ulkoasun ja kertovat ihmisille, missä asiakkaasi ovat tehneet ostoksia. Lisäksi meillä on laaja valikoima jouluaiheisia paperikasseja lumihiutale-, joulu- ja joulupukkimalleilla, jotka lisäävät saajan joulutunnelmaan iloa ja juhlamieltä.

Kevyt ja helppo kantaa

Saatavana kaksi eri kokovaihtoehtoa ja neljä painatusväriä, joten räätälöidyt paperipussimme sopivat kaikkiin tilanteisiin, mukaan lukien joulunaika, syntymäpäiväjuhlat ja mainoslahjat. Niitä on helppo muokata. Paperilaaduksi voi valita joko valkoisen tai ruskean kraft-paperin. Klassinen ulkoasu ja kantamista helpottavat kierretyt kantokahvat takaavat, että brändisi ja logosi tavoittavat uusia silmäpareja.

Helppo suunnitella

Oletko valmis suunnittelemaan yksilölliset paperipussit? Aloita tutustumalla täysin muokattavaan mallivalikoimaamme, mukaan lukien jouluaiheiset mallit. Kun olet löytänyt sopivan mallin, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Mallisi painetaan ammattitaidolla ja toimitetaan sinulle mahdollisimman pian. Paperikassisi saapuvat tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina käyttöön.

personoidut paperikassit

VistaPrintin valikoimassa on Paperikassit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit