Loading...

Pidä logosi esillä ja keskellä näiden viinipullokassien avulla, jotka sopivat erinomaisesti lahjoiksi ja mainoslahjoiksi. 

Koko 140 x 380 x 90 mm – Kierrätettävää kraft-paperia – Viisi kassin värivaihtoehtoa – Neljä painatusvärivaihtoehtoa – Kierretyt paperikahvat – Tilausmäärä 100–500 kpl – FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista

Brändätyt viinipullokassit
Mainosta brändiäsi vielä pitkään sen jälkeen, kun ihmiset ovat poistuneet liikkeestäsi yksilöllisten viinipullokassiensa kanssa. Viinipullokassimme on suunniteltu kuljettamaan viinejä ja muita alkoholijuomia samalla kun ne mainostavat yritystäsi kassin jokaisella käyttökerralla. Anna asiakkaittesi ja työntekijöittesi levittää hyvää sanaa brändistäsi.

Katseenvangitsevat värit
Vaikka ne on räätälöity pulloille, muokattavat viinipullokassimme näyttävät erinomaisilta myös monessa muussa käytössä. Viisi värivaihtoehtoa ovat voimakkaita ja haalistumattomia, ja jokaiseen väriin kuuluu yhteensopivat kierretyt paperikahvat. Ja neljä rohkeaa painatusvaihtoehtoa saavat sinut erottumaan juhlatapahtumissa, messuilla ja monessa muussa. Perinteiset mutta tyylikkäät viinikassit eivät ole vain loistava tapa mainostaa brändiäsi, vaan ne ovat myös kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä ja loistavia lahjakasseja. 

Helposti suunniteltava malli
Oletko valmis aloittamaan? Omien ainutlaatuisten ja yksilöllisten pullolahjakassien luominen ei voisi olla yksinkertaisempaa. Kun olet löytänyt täydellisen kassin ja mieleisesi painatusvärit, lataa palveluun logosi ja muut viimeistelyvaihtoehdot. Me jatkamme siitä eteenpäin, painamme viinipullokassit ammattitaidolla ja toimitamme ne sinulle. 

VistaPrintin valikoimassa on Viinipullokassit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit