Loading...

Tuo viestisi esille ja laita logosi loistamaan näppärillä pinsseillä.

– Kaksi eri muotoa – Neljä eri kokoa – Kiiltävä ja naarmuuntumaton foliopainatus
– Kestävä teräsneula takana – Yksipuolinen neliväripainatus

Tyylikäs fanituote
Etsitkö tapaa mainostaa yritystäsi, asiaasi tai tapahtumaasi? Yksilöllisillä pinsseillä saat logosi tai viestisi esille tyylikkäästi. Pinssit ovat suosikkituotteita, jotka herättävät huomiota ja saavat aikaan keskustelua. Niiden takana on teräsneula, jonka avulla ne on helppo kiinnittää vaatteisiin, reppuihin ja moneen muuhun. Lisäksi niiden naarmuuntumattoman ja likaa hylkivän etupuolen ansiosta ne näyttävät hyviltä pitkään.

Kestävä vaikutelma
Yksilöllisiä pinssejä on saatavana kahdessa eri muodossa ja neljässä eri koossa. Voit esitellä niillä logoasi, omaa taidettasi tai viestiäsi. Etsitpä sitten klassista pyöreää tai erottuvaa neliön muotoa, meiltä löydät vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua tekemään haluamasi vaikutelman. Kiiltävälle kalvolle painetut neliväriset pinssit ovat kivoja jakaa ja sopivat jopa keräilytuotteiksi.

Helppo suunnitella ja muokata
Oletko valmis suunnittelemaan omat pinssisi? Mainostatpa sitten brändiäsi tai tapahtumaasi, voit ladata logosi tai kuvasi ja muokata sitä interaktiivisen suunnittelustudiomme avulla. Hyväksyttyäsi suunnittelemasi mallin, painamme ja lähetämme tuotteesi ammattitaidolla. Voimakkaanväriset yksilölliset pinssit toimitetaan valmiina esiteltäväksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit