Loading...

Seinäkalenterit

Ilahduta ystäviä tai perhettä lahjalla, joka tuo iloa ympäri vuoden. Tutustu 12 kuukauden yksilöllisiin, vuoden 2023 kalentereihin. FSC®-sertifioitu tuote. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koot ja Muodot
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tee muistoista ilahduttavia, koko vuoden kattavia seinäkalentereita.

  • UUTTA: Kaksinkertainen A3 -kokovaihtoehto
  • Neljä koko/muotovaihtoehtoa
  • Kaksi paperilaatuvaihtoehtoa
  • Erilaisia tausta- ja leikekuvia
  • Kestävä kierresidonta
  • Terävä valokuvien neliväripainatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti tuotetuista materiaaleista

365 ilonpäivää
Tuntuuko meistä vain siltä vai näyttävätkö aikataulut paremmilta, kun ne ovat täynnä muistoja? Valokuvaseinäkalentereiden avulla voit esitellä erityisiä hetkiä ja suosikkikuvia käytännöllisellä tavalla. Suunnittele itsellesi tai muille. Nämä suosikkituotteet ovat erityisen suosittuja perhelahjoja.

Niitä voi muokata monella eri tavalla
Laajan malli- ja asetteluvalikoiman sekä neljän eri koon ansiosta voit luoda valokuvakalenterin, joka sopii paitsi tyyliisi ja tilaasi myös aikatauluusi. Suunnittelun aikana voit lisätä tekstiä tai leikekuvia tärkeille päivämäärille, kuten syntymäpäiville ja vuosipäiville. Riippumatta siitä miten muokkaat kalenteriasi, se on painettu vastuullisesti hankitulle ja valmistetulle paperille.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Olemme päivittäneet studiotyökaluamme tehdäksemme kalenterin suunnittelusta entistä helpomman. Valitse ensin malli. Sen jälkeen sinut ohjataan suunnittelustudioon, jossa voit lisätä kuvia, merkitä tärkeitä päivämääriä, kokeilla erilaisia taustoja ja paljon muuta. Kun suunnittelemasi malli on valmis, me hoidamme loput seinäkalenterimme painatusprosessin ja tyylikkään tuotepakkauksen myötä. Seinäkalenterisi saapuu tyylikkäänä ja valmiina ihastuttamaan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit