Siirry suoraan pääsisältöön

Pöytäkalenteri

Luo hauska, toimiva ja kätevän kokoinen pöytäkalenteri. Kalenteri on kierresidottu ja pysyy tuetta pystyssä, ja sen suunnittelussa on runsaasti mahdollisuuksia valokuvien ja tekstin muokkaukseen halutulla tavalla. Tarkastele tietoja
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Uutta: Parannetut mallit ja asettelut
  • Koko 20 x 20 cm
  • Kiiltävä paperilaatu (235 g/m²)
  • Integroitu runko ja kierresidonta
  • Koko painatusalueen kattavat kuvat
  • Kirkas neliväripainatus
  • Pöytäkalenterit vuodelle 2022 nyt saatavilla

Etsitkö tapaa tuoda väriä työpöydälle, tiskille tai muulle pinnalle, jonka lähellä ei ole sopivaa seinätilaa? Pöytämalliset valokuvakalenterit ovat tehokas ja suosittu somistustapa. Kaikkien kierresidottujen pöytäkalenteriemme koko on kätevä 20 x 20 cm, ja ne voidaan asettaa nopeasti ja helposti esille sisäänrakennetun rungon ansiosta. Kutakin kuukautta varten on oma sivunsa, ja voit lisätä niihin suosikkivalokuvasi ja muita elementtejä. Tuloksena on hauska ja yksilöllinen luomus, halusitpa luoda pöytäkalenterin omaan käyttöösi tai suunnitella huomaavaisen lahjan ystäville ja perheelle.

Oletko valmis luomaan oman pöytäkalenterisi? Autamme sinua lataamaan valitsemasi korkearesoluutioiset suosikkikuvasi. Kuvia on mahdollista siirtää myös Facebookista tai omasta matkapuhelimesta. Verkkopohjaisen suunnittelutyökalumme avulla voit järjestää ja suunnitella oman pöytäkalenterisi haluamallasi tavalla. Kun olet tyytyväinen pöytäkalenterisi malliin, me hoidamme loput. Pöytäkalenterin ammattimaisen painamisen ja pakkaamisen jälkeen lähetämme sen sinulle – hyvännäköisenä ja valmiina käyttöön.

pöytäkalenteri hääkuvalla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit