Loading...

Pöytäkalenteri

Luo hauska, toimiva ja kätevän kokoinen pöytäkalenteri. Kierresidottu pöytämalli. FSC®-sertifioitu tuote. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Piristä työpäivää yksilöllisillä pöytäkalentereilla.

– UUTTA: Suorakaiteen muotoinen kokovaihtoehto – Kaksi koko/asetteluvaihtoehtoa – 216 g/m² pinnoittamaton paperilaatu – Kierresidottu pöytämalli – Kirkas neliväripainatus – FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti valmistetuista materiaaleista

Kätevä ja kompakti ulkoasu
Näyttääkö työtilasi hieman tylsältä? Valokuvallinen pöytäkalenteri on käytännöllinen tapa lisätä persoonallisuutta työpöydälle, hyllylle tai mille tahansa pöytätasolle. Lisäksi se pitää sinut ajan tasalla. Kaksi kompaktia kokoa ja kätevä muoto ovat ihanteellisia pieneen tilaan.

Käytännöllinen lahja perheenjäsenille, ystäville tai itsellesi
Yksilölliset pöytäkalenterit ovat ainutlaatuisia lahjoja. Kalenteriin tulee valokuva jokaiselle kuukaudelle, joten voit muokata kalenterin kuvilla, joista tiedät saajan pitävän, kuten lomakuvilla, ryhmäkuvilla tai kuvilla hänen koirastaan. Kuvavalinnoista riippumatta kalenteri painetaan vastuullisesti hankitulle ja valmistetulle paperille.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Olemme päivittäneet studiotyökaluamme tehdäksemme kalenterin suunnittelusta entistä helpomman. Valitse ensin malli. Sen jälkeen sinut ohjataan suunnittelustudioon, jossa voit lisätä valokuvia, merkitä tärkeitä päivämääriä, kokeilla erilaisia taustoja ja paljon muuta. Kun suunnittelemasi malli on valmis, me hoidamme loput pöytäkalenterin painatusprosessin ja tyylikkään tuotepakkauksen myötä. Suunnittelemasi tuote saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina piristämään toimistoa.

pöytäkalenteri hääkuvalla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit