Loading...

Pöytäkalenteri

Luo hauska, toimiva ja kätevän kokoinen pöytäkalenteri. Kierresidottu pöytämalli. FSC®-sertifioitu tuote. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Piristä työpäivää yksilöllisillä pöytäkalentereilla.

  • UUSI: Suorakulmainen kokovaihtoehto
  • Kaksi eri koko- ja ulkoasuvaihtoehtoa
  • Kaksi paperilaatuvaihtoehtoa
  • Itsestään seisova ja kierresidonta
  • Laadukas neliväripainatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Näppärä, kompakti kokonaisuus
Kaipaako työtilasi vähän piristystä? Valokuvallinen pöytäkalenteri on käytännöllinen tapa lisätä persoonallisuutta työpöydälle, hyllylle tai mille tahansa pöytätasolle. Lisäksi se pitää sinut ajan tasalla. Kaksi kompaktia kokoa ja kätevä muoto ovat ihanteellisia pieneen tilaan.

Käytännöllinen lahja perheenjäsenille, ystäville tai itsellesi.
Yksilölliset pöytäkalenterit ovat ainutlaatuisia lahjoja. Kalenteriin tulee valokuva jokaiselle kuukaudelle, joten voit muokata kalenterin kuvilla, joista tiedät saajan pitävän, kuten lomakuvilla, ryhmäkuvilla tai kuvilla hänen koirastaan. Riippumatta siitä, mihin ratkaisuun päädyt, kaikki on painetaan vastuullisesti hankitulle paperille.

Interaktiivinen suunnittelu
Olemme päivittäneet studiokokemustamme, jotta kalenterin luominen olisi entistäkin mukavampaa. Valitse ensin malli. Sen jälkeen sinut ohjataan suunnittelustudioon, jossa voit lisätä kuvia, merkitä tärkeitä päivämääriä, kokeilla erilaisia taustoja ja paljon muuta. Kun suunnittelemasi malli on valmis, me hoidamme loput eli pöytäkalenterin painatuksen ja tyylikkään pakkauksen. Luomuksesi saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina piristämään toimistoa.

pöytäkalenteri hääkuvalla

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit