Loading...

Marmoriset käyntikorttikotelot

Piristä työpöytäsi koristelua marmorisilla käyntikorttikoteloilla. Vankka, yksinkertainen muotoilu sopii lähes kaikkien korttien malliin ja muotoon. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tee tyylikkäästä kortista entistäkin tyylikkäämpi marmorisen käyntikorttitelineen avulla

  • 10 x 5 x 1,5 cm
  • Tilaa 20–25 vakiokokoiselle kortille
  • Yksiväristä, valkoista marmoria
  • Elegantti, geometrinen muotoilu

Tyylikäs ja klassinen
Jokaisessa tilassa on erilainen tunnelma ja tyyli, mutta valkoiset marmoriset käyntikorttikotelot näyttävät hyvältä kaikissa ympäristöissä. Välittömästi tunnistettava kuviointi ja sileä tuntuma täydentävät kortteja, jotka vaihtelevat yksinkertaisista ja virtaviivaisista räikeisiin ja värikkäisiin. Puhdas, geometrinen muotoilu pitää korttisi logon tai tiedot selkeästi huomion keskipisteenä ja peittää vain kortin alareunan.

Kompakti ja kätevä
Kätevänkokoiset marmoriset käyntikorttikotelot mahtuvat nätisti pöydille, tuotepöydille ja kassojen läheisyyteen. Voit käyttää niitä toimistosi pysyvinä lisävarusteina, esitellä niiden avulla infokortteja myymälätilassasi tai pitää niitä mukana tapahtumatarvikkeissa.

Helppo tilata
Jos haluat tilata koteloita, valitse haluamasi määrä ja napsauta "Lisää ostoskoriin" sivun yläosassa. Jos haluat nähdä erilaisia vaihtoehtoja, voit tutustua myös muihin käyntikorttikoteloihimme erilaisilla materiaali-, väri- ja kokovaihtoehdoilla.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit