Loading...

Joululahjapakkaukset

Löydät kaiken tarvitsemasi jouluun täältä. Mitä tahansa listallasi onkaan – me painatamme sen.

Toimitus

Toimita tuotteesi turvallisesti perille – poroa tai rekeä ei tarvita.
 
 
 
 
 
 
 
 

Suunnittele postitustarvikkeet niin tuhmille kuin kilteillekin.

Tuotepakkaukset ja asiakaslahjat

Jouluaiheiset laatikot ja pakkaukset, jotka tarjoavat unohtumattoman kokemuksen.
 
 
 
 
 
 
 
 

Jouluaiheiset ostos- ja paperikassit

Toimita joululahjasi perille jouluaiheisilla kasseilla, joihin mahtuvat kaikenmuotoiset ja -kokoiset tuotteet.

Joululahjatarvikkeet

Ilahduta joulupukkia. Panosta lahjapaketteihisi.

Elintarvikepakkaukset joulun juhliin.

Yksilölliset pakkaukset sopivat kaikkeen keitosta kalkkunaan karpalokastikkeella.
 
 
 
 

Jouluideoita

Voit lisätä kaikkiin tuotteisiin joulumieltä. Joten mikset tekisi sitä?

Tutustu koko pakkausvalikoimaamme

Etkö löydä mieleistäsi pakkausta jouluun? Tutustu koko pakkausvalikoimaamme alla.

Uudista joululahjapakkauksesi tänä vuonna.

Huomaatko, kuinka innoissamme odotamme joulua? Mikä olisikaan parempi tapa saada sana liikkeelle kuin jouluisat pakkaukset, jotka esittelevät logoasi ja brändiäsi. Jaa joulumieltä jokaisen tilauksen, toimituksen tai lahjan yhteydessä. VistaPrintin valikoimassa on erilaisia joulupakkauksia roikkuvista lapuista ja postituslaatikoista paperimukeihin ja take away -pakkauksiin. Valitse useista eri jouluaiheisista malleista. Vaihtoehtoja löytyy myös tietyille teollisuudenaloille ja erityisiin käyttötarkoituksiin. Etsitpä mitä tahansa, haluamme tehdä prosessista mahdollisimman yksinkertaisen – tarjoamme sinulle mielellämme asiantuntija-apua, jos kaipaat sitä. Mahtavaa joulua!

Usein kysyttyä

Joulukausi on monille pienyrityksille jännityksen ja myynnin kasvun aikaa. Mikä onkaan parempi tapa kohottaa jouluntunnelmaa kuin yksilölliset joulupakkaukset? Siksi me VistaPrintissä tarjoamme valikoiman muokattavia pakkausvaihtoehtoja, brändättyä pakkausteippiä ja paljon muuta.

Kun asiakas ostaa tuotteen joulukauden aikana tai juuri ennen sitä, hän todennäköisesti aikoo antaa sen jollekulle lahjaksi. Muokattavien pakkausten avulla voit auttaa asiakkaita antamalla heille tuotteita, jotka on pakattu valmiiksi joulupaketeiksi. Tuotteittesi esittely tällä tavalla tarjoaa asiakkaalle lisäarvoa ja vahvistaa brändiäsi.

Pienyritykselle joulukausi ei merkitse vain tuotteiden käärimistä värikkääseen, juhlavaan paperiin. Se tarjoaa myös loistavan tilaisuuden nostaa brändi uusiin korkeuksiin. Sen sijaan, että luottaisit yksinomaan joulun väreihin, kuten esimerkiksi punaiseen ja vihreään, voit käyttää brändisi värejä juhlaviin, laadukkaisiin pakkauslaatikoihin, teippeihin ja moneen muuhun. Siten pakkauksesi heijastaa yritystäsi ja tarinaasi.

Me täällä VistaPrintillä haluamme sinun saavan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, varsinkin joulukautena. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon joulukauden ruuhkasta mahdollisesti aiheutuvat toimitusviiveet. Yleensä olisi hyvä tilata yksilölliset pakkauksen vähintään kuukautta ennen joulukauden alkamista. Siten vältyt toimitusviiveiden aiheuttamalta hässäkältä ja ehdit paremmin miettiä, miten käytät niitä niiden saavuttua.

Se on helppoa ja nopeaa. VistaPrint tarjoaa erilaisia mallivaihtoehtoja.

Selaa laajaa mallipohjavalikoimaamme ja valitse yksi aloittaaksesi. Lataa sitten logosi, lisää tekstisi ja hyväksy mallisi. Yksilöllinen pakkaus on valmis hetkessä.

Voit suunnitella ainutlaatuiset joulupakkaukset myös yhdessä jonkun suunnitteluammattilaisemme kanssa.

Siitä ei tule lisämaksua. Voit käyttää kaikkia jouluaiheisia mallejamme ilmaiseksi, jos täytät minimitilausmäärän. Pääset alkuun yhdellä yksilöllisellä postituslaatikolla tai kymmenellä kiitoskortilla.