Loading...

Joulupakkaukset

Suunnittele yrityksellesi juhlavat pakkaukset, jotka tarjoavat asiakkaillesi brändin ja unohtumattoman joulunajan.
Selaa roikkuvien lappujen malleja

Tutustu joulupakkauksiimme

Ripottele jouluiloa yksilöllisten pakkausten avulla. Varaa nyt ja valmistaudu jouluruuhkaan.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kohota joulutunnelmaa näillä lisätarvikkeilla

Joulutunnelman lisääminen itseliimautuvasta pakkausteipistä kirjeensulkijoihin ei ole koskaan ollut näin helppoa.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tee toimituksesi valmiiksi joulua varten yksilöllisen pakkausteipin avulla

Brändää pakkauslaatikkosi ja varmista turvallinen toimitus yksilöllisellä, vedellä liimautuvalla pakkausteipillä. Valitse räätälöitävistä malleistamme nyt.
Huomiota herättävä. Erittäin juhlava.
Laatikot ovat melkein yhtä hauskoja ja juhlavia kuin niiden sisältö. Helppo koota ja vielä helpompi avata.
Tilaa joulupakkauksia

"On aika alkaa suunnitella yksilöllisiä joulupaketteja.

Anna pienyrityksessäsi näkyä se ihana ja lämminhenkinen tunnelma, jonka joulunaika saa aikaan räätälöityjen joulupakettien ja muiden jouluaiheisten tuotteiden avulla. Jouluaiheisten pakettien avaaminen tarjoaa asiakkaillesi iloa ja joulumieltä. Kauniiden ja lahjavalmiiden pakettien suunnittelu myös säästää asiakkaiden aikaa. Tee heihin vaikutus, ja he palaavat varmasti ostoksille. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi räätälöidyistä lahjapakkauksista lahjapaperiin lisätäksesi yksilöllisiin pakkauksiin ripauksen joulumieltä.

Lisäksi nyt pakkauksen muokkaaminen omien tarpeittesi mukaan on helpompaa kuin koskaan ennen. Voit myös valita laajasta valikoimastamme valmiita jouluaiheisia malleja. Suunnittelustudiomme avulla sinun on helppo lisätä malliisi omat viimeistelysi, kuten logo, teksti ja yritystiedot. Me painatamme pakkauksesi ammattitaidolla ja toimitamme ne kotiovellesi. Ja jos tarvitset apua matkan varrella, suunnitteluasiantuntijamme ovat yhden puhelun, chatin tai sähköpostin päässä auttaakseen sinua toteuttamaan talvi- tai jouluaiheiset pakkausideasi.

Usein kysyttyä

Joulukausi on monille pienyrityksille jännityksen ja myynnin kasvun aikaa. Mikä onkaan parempi tapa kohottaa jouluntunnelmaa kuin yksilölliset joulupakkaukset? Siksi me VistaPrintissä tarjoamme valikoiman muokattavia pakkausvaihtoehtoja, brändättyä pakkausteippiä ja paljon muuta.

Kun asiakas ostaa tuotteen joulukauden aikana tai juuri ennen sitä, hän todennäköisesti aikoo antaa sen jollekulle lahjaksi. Muokattavien pakkausten avulla voit auttaa asiakkaita antamalla heille tuotteita, jotka on pakattu valmiiksi joulupaketeiksi. Tuotteittesi esittely tällä tavalla tarjoaa asiakkaalle lisäarvoa ja vahvistaa brändiäsi.

Pienyritykselle joulukausi ei merkitse vain tuotteiden käärimistä värikkääseen, juhlavaan paperiin. Se tarjoaa myös loistavan tilaisuuden nostaa brändi uusiin korkeuksiin. Sen sijaan, että luottaisit yksinomaan joulun väreihin, kuten esimerkiksi punaiseen ja vihreään, voit käyttää brändisi värejä juhlaviin, laadukkaisiin pakkauslaatikoihin, teippeihin ja moneen muuhun. Siten pakkauksesi heijastaa yritystäsi ja tarinaasi.

Me täällä VistaPrintillä haluamme sinun saavan tilauksesi mahdollisimman nopeasti, varsinkin joulukautena. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon joulukauden ruuhkasta mahdollisesti aiheutuvat toimitusviiveet. Yleensä olisi hyvä tilata yksilölliset pakkauksen vähintään kuukautta ennen joulukauden alkamista. Siten vältyt toimitusviiveiden aiheuttamalta hässäkältä ja ehdit paremmin miettiä, miten käytät niitä niiden saavuttua.

Se on helppoa ja nopeaa. VistaPrint tarjoaa erilaisia mallivaihtoehtoja.

Selaa laajaa mallipohjavalikoimaamme ja valitse yksi aloittaaksesi. Lataa sitten logosi, lisää tekstisi ja hyväksy mallisi. Yksilöllinen pakkaus on valmis hetkessä.

Voit suunnitella ainutlaatuiset joulupakkaukset myös yhdessä jonkun suunnitteluammattilaisemme kanssa.

Siitä ei tule lisämaksua. Voit käyttää kaikkia jouluaiheisia mallejamme ilmaiseksi, jos täytät minimitilausmäärän. Pääset alkuun yhdellä yksilöllisellä postituslaatikolla tai kymmenellä kiitoskortilla.