Siirry suoraan pääsisältöön

Vistan tietosuoja- ja evästekäytäntö

Päivitetty viimeksi: 28. syyskuuta 2022

Tässä Vistan tietosuoja- ja evästekäytännössä (“Tietosuojakäytäntö”) kerrotaan, mitä tietoja Vista ja sen avainpalvelut, mukaan lukien VistaPrint, VistaCreate ja Vistan 99designs (yhdessä “Vista” tai “me” eri sijamuotoineen) keräävät sinulta, kun käytät verkkosivustojamme, mobiilisivustojamme (“sivustot”), sovelluksiamme (“sovellukset”), palvelujamme tai muita tarjoamiamme työkaluja, joissa viitataan tähän tietosuojakäytäntöön (yhdessä “palvelut”), ja kuinka käytämme, jaamme ja suojaamme niitä. Siinä on myös yhteenveto oikeuksistasi, ja siinä kerrotaan, miten voit käyttää näitä oikeuksia.

[Lataa tämän sivun PDF-versio]

Sisältö

1. Soveltuvuus.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee kaikkia sivustojemme ja sovellustemme käyttäjiä, mukaan lukien rekisteröimättömiä ja rekisteröityjä käyttäjiä, suunnittelijoiden töitä ja meidän asiakkaitamme tai potentiaalisia asiakkaita (yhdessä “käyttäjä” tai “me” eri sijamuotoineen) ja kaikkia Vistan palveluja, jotka sisältävät linkin tähän tietosuojakäytäntöön. Jotta voimme tarjota palvelut sinulle, meidän on kerättävä tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön liittyviä tietoja (“henkilötiedot”). Käsittelemme tämän tietosuojakäytännön mukaisesti kaikkia tietoja, joita keräämme sinulta ja sinusta palvelujamme käyttäessäsi. Jäljempänä olevat täydentävät tietosuojailmoitukset saattavat soveltua sinuun sen mukaan, missä asut ja mitä teet Vistan sivustoissa ja sovelluksissa.

Huomaa kuitenkin, että tämä tietosuojakäytäntö ei kata henkilötietoja, joiden kerääjät ovat kolmansien osapuolten verkkosivustoja ja sovelluksia, joiden linkkejä tai mainoksia saatetaan julkaista Vistan sivustoissa ja sovelluksissa tai jotka ovat muuten käytettävissä niiden kautta. Tällaisten kolmansien osapuolten verkkosivustojen keräämiin henkilötietoihin sovelletaan niiden omia tietosuojakäytäntöjä, emmekä me ole vastuussa kyseisten verkkosivustojen ja sovellusten tietosuojakäytännöistä.

Me kannustamme sinua lukemaan tämän Tietosuojakäytännön ja täydentävät tietosuojailmoitukset kokonaan, ennen kuin käytät Vistan palveluja, jotta varmasti ymmärrät täysin, millaisia henkilötietoihisi liittyviä toimintatapoja meillä on. Käyttämällä Vistan sivustoja, sovelluksia ja palveluja ilmaiset, että olet lukenut ja hyväksyt tämän tietosuojakäytännön.

Jos sinulla on yleisiä kysymyksiä tästä Tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojatiimiimme osoitteessa [email protected]

2. Keitä me olemme?

Vista on maailmanlaajuisesti toimiva verkkokauppayritys, jonka tavoitteena on olla asiantunteva pienyritysten suunnittelu- ja markkinointikumppani. Vista pyrkii tähän tavoitteeseen tarjoamalla laajan tuote- ja palveluvalikoiman, joka on asiakkaidemme saatavilla alati monipuolistuvien Vista-avainpalveluiden muodossa. Näitä ovat muun muassa VistaPrint, VistaCreate ja Vistan 99designs. Vistan maailmanlaajuisesta verkkokauppaliiketoiminnasta vastaavat Cimpress Schweiz GmbH ja tietyt muut Cimpress plc:n tytäryhtiöt. Kun viittaamme jäljempänä “Vistaan” tai meihin, tarkoitamme asiaankuuluvaa Cimpress plc:n tytäryhtiötä, joka vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Kun luot tilin ja/tai käytät Vistan palveluja, henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Cimpress Schweiz GmbH ja/tai muu Cimpress plc:n tytäryhtiö. Luettelo asiaankuuluvista rekisterinpitäjistä, jotka vastaavat henkilötietojen keräämisestä, käsittelemisestä ja käyttämisestä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla, on saatavilla jäljempänä. Cimpress Schweiz GmbH ja muut seuraavaan luetteloon sisältyvät Cimpress plc:n tytäryhtiöt toimivat yhteistyössä toteuttaessaan tarvitsemiasi digitaalisia ja paino- ja suunnittelupalveluja, ja ne saattavat toisinaan toimia yhteisrekisterinpitäjinä (esimerkiksi kun kyse on sinun Vista-tilistäsi). Vaikka ne ovat yhdessä vastuussa tietojen käsittelystä, ne eivät voi toimia toistensa oikeudellisina edustajina.

Vista-tili:
Cimpress Schweiz GmbH
Talacker 41
8001 Zürich
Sveitsi

VistaPrint-palvelut:
• Jos asut muualla kuin Euroopan talousalueella (“ETA-alue”), Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä:
Vistaprint B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Alankomaat

• Jos asut Yhdysvalloissa:
Vistaprint Netherlands B.V.
Hudsonweg 8
5928 LW Venlo
Alankomaat

• Jos asut Australiassa, Uudessa-Seelannissa tai Singaporessa:
Vistaprint Australia Pty Limited
66 Paramount Boulevard
Derrimut, Victoria 3030
Australia

• Jos asut Kanadassa:
Vistaprint Canada Corporation
333 Bay Street
Suite 2400
Toronto, Ontario
M5H 2T6
Kanada

• Jos asut Intiassa:
Cimpress India Private Limited
‘C’ Block, Voltas Premises
T. B. Kadam Marg, Chinchpokli
Mumbai -400 033
Maharashtra
Intia

VistaCreate-palvelut:
Crello Limited
1 Anastasi Sioukri
Themis Court
4th floor, Office 402
3105 Limassol
Kypros

Vistan 99designs:
99designs Pty Limited
Level 2, 41-43 Stewart Street
Richmond, VIC 3121
Australia

Kaikissa muissa tapauksissa voit ottaa yhteyttä tietosuojaosastoon lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai kirjoittamalla osoitteeseen:

Attn: Data Protection Officer
Cimpress Schweiz GmbH
Talacker 41
8001 Zürich
Sveitsi

3. Mitä henkilötietoja keräämme ja miten keräämme niitä?

Vista tarjoaa laajan valikoiman palveluja, jotta saat tarvitsemasi paino-, suunnittelu- ja digitaaliset palvelut yhdestä paikasta. Keräämme erilaisia henkilötietojasi eri lähteistä sen mukaan, mitä palveluja käytät. Kuten jäljempänä kuvataan, joitain tietoja kerätään automaattisesti, kun käyt sivustoissamme tai sovelluksissamme tai ostat jotain, ja joitain tietoja saamme sinulta, kun rekisteröidyt, täytät lomakkeen, lataat sisältöä, ostat tuotteen tai palvelun tai otat yhteyttä meihin. Saatamme myös saada tietoja välillisesti kolmansilta osapuolilta ja muista lähteistä, mukaan lukien sosiaalisen median sivustoista. Jos päätät olla jakamatta tiettyjä henkilötietoja, emme välttämättä voi tarjota joitain palvelujamme sinulle. Vastaavasti jos et anna meidän asettaa tiettyjä evästeitä laitteeseesi, verkkosivustomme ja sovellustemme toimivuus jää rajalliseksi (lisätietoja evästeistä on jäljempänä).

3.1 Automaattisesti kerättävät henkilötiedot

Laite- ja sijaintitiedot Aina kun käyt sivustoissamme tai sovelluksissamme tai selailet niitä, me keräämme automaattisesti tiettyjä tietoja laitteestasi tai selaimestasi. Näihin tietoihin sisältyvät IP-osoitteesi ja tietokoneesi laitteistojen ja ohjelmistojen tiedot (esimerkiksi käyttöjärjestelmän tyyppi, käyttämäsi selain, sovelluksen tai ohjelmiston versiot ja kieliasetukset). Voimme myös kerätä sijaintitietoja IP-osoitteestasi tai jos olet määrittänyt laitteesi lähettämään kyseisiä tietoja laitteen tietosuoja-asetuksista. Me keräämme joitain näistä tiedoista evästeillä tai vastaavilla tekniikoilla suoraan laitteestasi. Lisätietoja tavoistamme käyttää näitä tekniikoita on saatavilla jäljempänä olevasta evästeitä käsittelevästä kohdasta.

Sivustolla siirtyminen ja käyttötiedot Lisäksi keräämme ja säilytämme automaattisesti tiettyjä tietoja toiminnastasi sivustoissamme ja sovelluksissamme, esimerkiksi vierailusi päivämäärän, ajan ja avaamasi sivut sekä tapasi käyttää palvelujamme ja pääsyä niiden sisältöön (esimerkiksi hakuhistoria, klikkaustiedot, pääsylokit ja muut käyttötiedot vuorovaikutuksestasi meidän sivustojemme, sovellustemme, markkinointisähköpostiemme ja verkkomainostemme kanssa).

Istuntojen tallenteet Keräämme myös istuntojen tallenteita (esimerkiksi hiiren liikkeistä, napsautuksista, kirjoittamisesta ja vierittämisestä).

Osto- ja tapahtumahistoria Jos teet tilauksen tai pyydät jotain palvelua, me keräämme sinun osto- ja tapahtumahistoriasi.

Tiedot bottien käytöst Jos otat meihin yhteyttä käyttämällä keskustelubottia, voimme henkilötietojesi käsittelemisen lisäksi koota laitetietosi ja IP-osoitteesi.

Jos olet rekisteröity asiakkaamme, nämä automaattisesti kerätyt tiedot liitetään muihin sinusta jäljempänä kuvatulla tavalla kerättyihin henkilötietoihin. Me käytämme näitä tietoja erilaisiin jäljempänä kuvattuihin tarkoituksiin.

3.2 Meille antamasi henkilötiedot

Yhteystiedot ja kirjautumistiedot Kun rekisteröit tilin verkkosivustoihimme ja sovelluksiimme, me keräämme etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Maksutiedot: Jos teet tilauksen tai pyydät jotain palvelua, me keräämme sinun meille antamia tietoja, kuten toimitus-, laskutus- ja maksutietosi (esimerkiksi luottokortin tai pankkitilin tiedot), verotustietosi ja henkilöllisyytesi vahvistamiseen tarvittavat tiedot (esim. passin, henkilöllisyyskortin tai ajokortin tiedot). Käytössäsi voi myös olla mahdollisuus tallentaa luottokorttisi tai muun maksutapasi tiedot, jotta sinun on jatkossa helpompi ostaa tuotteita tai palveluita sivustostamme ja sovelluksistamme.

Sisältötiedot: Joissakin palveluissamme käyttäjät voivat viestiä meidän tai muiden käyttäjien kanssa tai personoida tuotteita ja palveluja lataamalla ja jakamalla kuvia, valokuvia, logoja, videoita, musiikkikappaleita ja muuta sisältöä (“sisältö”) meille tai muille käyttäjille. Sivustoihimme ja sovelluksiimme lataamaasi sisältöön saattaa sisältyä sinun henkilötietojasi. Esimerkiksi jos suunnittelet ja personoit jonkin tuotteen, esimerkiksi käyntikortin, me keräämme henkilötiedot, joita käytät tuotteen muokkaamiseen, kuten yrityksesi nimi, ammattinimikkeesi, valokuvasi tai muu lataamasi sisältö. Jos päätät osallistua suunnittelukilpailuun, me keräämme henkilötiedot, joita päätät toimittaa meille logon ja brändin esittelyssä, esimerkiksi yrityksesi nimi, iskulause tai muu lataamasi sisältö. Kun lataat sisältöäsi verkkosivustoihimme ja sovelluksiimme tai annat meille luvan päästä laitteeseesi tallennettuun sisältöön, sisältösi saattaa sisältää myös kuvien oheistietoja, kuten kuvan ottamisen ajankohdan ja paikan, tunnisteet ja muita vastaavia kameralaitteesi tallentamia tietoja.

Profiilitiedot Voimme kerätä myös sinua koskevia väestötietoja, kuten tiedon sukupuolestasi, sijaintimaastasi ja ensisijaisesta kielestäsi sekä muita tietoja kiinnostuksenkohteistasi ja mieltymyksistäsi, mukaan lukien suosikkimallisi ja luomasi suunnitelmat tai tuotteet. Jos esimerkiksi olet palvelujamme käyttävä suunnittelija, me tallennamme luomasi profiilin tiedot ja sisällön, jota päätät jakaa muille käyttäjille, esimerkiksi ammattitaustasi, aikavyöhykkeesi, sijaintisi, profiilikuvasi, kokonaissuunnitelmasi ja mallisi, palvelutarjoamasi sekä viestisi ja asiakasarvostelusi. Jotkin näistä tiedoista kuuluvat julkiseen profiiliisi ja ovat julkisesti nähtävissä.

Viestintä ja markkinointi Jos otat meihin tai asiakaspalvelutiimeihimme yhteyttä tai olet meidän kanssamme yhteydessä muulla tavalla (esimerkiksi sosiaalisessa mediassa), me keräämme sinulta tietoa myös näistä yhteydenpidoista, jotka liittyvät joko meille antamaasi palautteeseen tai kun pyydät meiltä tukea tuotteidemme ja palvelujemme käyttöön. Me keräämme myös tiedon meidän ja meidän kolmansien osapuolten lähettämää suoramarkkinointia ja meidän ja koskevista mieltymyksistä ja yhteydenpitomieltymyksistäsi.

Lomakkeet Toisinaan saatamme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai kyselyihin. Jos osallistut niihin, me keräämme sinulta tiettyjä henkilötietoja, jotka saatamme julkistaa.

Arvostelut Me saatamme myös pyytää sinua kirjoittamaan arvioita ja kertomaan kokemuksistasi muille. Kun kirjoitat arvostelun sivustoihimme ja sovelluksiimme, me keräämme niihin sisältyvät tiedot ja arvostelussa käyttämäsi nimen. Huomaa, että sivustoissamme ja sovelluksissamme julkaistut arvostelut ovat julkisia, joten sisällytä niihin vain tietoja, jotka haluat jakaa julkisesti.

3.3 Meille antamasi henkilötiedot
Sivustoihimme ja sovelluksiimme lataamaasi sisältöön saattaa sisältyä muiden henkilöiden henkilötietoja. Jos päätät jakaa sisältöäsi tai muita tietoja jollekulle toiselle käyttämällä tarjoamaamme ominaisuutta tai päätät osallistua suositteluohjelmaan, me käytämme antamiasi henkilötietoja (esimerkiksi vastaanottajan sähköpostia) pyyntösi toteuttamiseen ja muihin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Ennen kuin lataat ja/tai jaat muiden henkilötietoja sivustojemme ja sovellustemme välityksellä, varmista, että sinulla on kyseessä olevien henkilöiden suostumus tehdä niin ja että henkilöt, joiden henkilötietoja toimitat, ymmärtävät ja hyväksyvät tavat, joilla Vista käyttää heidän henkilötietojaan (siten kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvataan).

3.4 Muista lähteistä saamamme henkilötiedot
Vista voi myös hankkia sinua koskevia tietoja, jotka ovat saatavilla julkisesti tai muista lähteistä, kuten itsenäisiltä kolmansilta osapuolilta, liikekumppaneilta tai Cimpress plc:n tytäryhtiöiltä. Mahdolliset meidän näistä lähteistä hankkimat henkilötiedot yhdistetään meille toimittamiisi henkilötietoihin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten.

Voimme esimerkiksi saada sinua koskevia henkilötietoja kolmansien osapuolten lähteistä, kuten i) postipalvelujen tarjoajilta postiosoitteesi varmistamista varten, ii) turvallisuuspalvelujen tarjoajilta, petosten tunnistus- ja estopalvelujen tarjoajilta petoksiin osallistuvien käyttäjien seulomista varten, ii) sosiaalisen median alustoilta, kun kirjaudut sisään tai rekisteröidyt käyttämällä sosiaalisen median tiliäsi (esim. käyttäjänimesi, profiilisi perustiedot ja profiilikuvasi), (iii) joissain tapauksissa voimme kerätä henkilötietoja liidien kehityspalveluja tarjoavilta yrityksiltä palvelutarjoomamme parantamista varten ja vi) mainonta- ja markkinointikumppaneiltamme, jotta voimme seurata, hallinnoida ja mitata mainoskampanjoitamme ja näyttää sinulle kiinnostavampia mainoksia.

3.5 Loppukäyttäjien tiedot
Voimme kerätä yksinomaan käyttäjiämme varten ja heidän puolestaan käyttäjien verkkosivustojen tai palvelujen vierailijoiden ja käyttäjien henkilötietoja (“Loppukäyttäjien tiedot”). Voit esimerkiksi lisätä verkkosivustoosi yhteydenottolomakkeen. Tällöin Vista tallentaa puolestasi verkkosivustosi vierailijoiden antamat tiedot. Tällaisten käyttötarkoitusten tapauksessa Vista toimii ja sitä on arvioitava kyseisten loppukäyttäjien tietojen “käsittelijänä”, ei “rekisterinpitäjänä” (siinä merkityksessä, joka näille käsitteille on määritetty Euroopan unionin yleisessä tietosuoja-asetuksessa (“GDPR”)). Sinun velvollisuutesi on noudattaa kaikkia lakeja ja asetuksia, jotka saattavat soveltua tällaisten loppukäyttäjien tietojen keräämiseen ja hallinnoimiseen, mukaan lukien kaikkien asiaankuuluvien lainkäyttöalueiden yksityiselämän suojaa ja tietosuojaa koskevat lait. Loppukäyttäjien tietoja käsitellään ja siirretään tietojenkäsittelysopimuksen (“tietojenkäsittelysopimus”) mukaisesti.

4. Kuinka keräämme henkilötietojasi?

Käytämme sinusta keräämiämme tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

a) Tilisi luominen, hallinnoiminen ja ylläpitäminen: tilisi ylläpitämistä ja integroitujen palvelujen, kuten kertakirjautumisen, mahdollistamista varten; sivustolle kirjautumisen, sivustossa ja sovelluksissa liikkumisen ja ostosten tekemisen mahdollistamista varten sekä teknisen tuen, kuten salasanasi palauttamisen, tarjoamista varten

b) Palvelujemme tarjoaminen sinulle: pyytämiesi, tarkastelemiesi, käyttämiesi tai ostamiesi kokemusten, tuotteiden ja palvelujen toimittamista varten, tilauksesi käsittelemistä ja lähettämistä varten sekä jotta voimme tarjota sinulle mahdollisuuden käyttää palvelujamme ja niiden pääsyä, mukaan lukien lataamaan tietoja palveluun tai palvelusta, tekemään yhteistyötä sisältöjen parissa ja jakamaan niitä sekä palvelujemme ylläpitämiseen ja hallinnoimiseen

c) Asiakastuki: maailmanlaajuisen asiakaspalvelun ja laadunvarmistuksen tarjoaminen, mukaan lukien palveluviestien lähettäminen sinulle tekstiviestitse, chat-keskustelussa, sähköpostitse tai puhelimitse sekä asiaankuuluvien tietojen (esimerkiksi tilaustunnus tai tilitiedot) jakaminen asiakaspalvelutiimillemme, jotta se voi vastata kysymyksiisi ja tarpeisiisi. Asiakaspalvelutiimimme puheluja seurataan reaaliajassa tai ne tallennetaan laadunvalvontaa ja koulutustarkoituksia varten. Tallenteita säilytetään rajoitetun ajan, jonka jälkeen ne poistetaan automaattisesti, paitsi jos tallenteen säilyttäminen on tarpeen oikeudellisia tarkoituksia tai petostutkintaa varten

d) Asiakasanalytiikka: palvelujemme käyttö- ja pääsytapojesi parempi ymmärtäminen; myynninedistämiskampanjoidemme ja mainontamme tehokkuuden määrittäminen sekä tutkimus- ja analysointitarkoitukset, kuten palvelujemme, käyttökokemuksen ja liiketoimintaprosessiemme arvioiminen ja parantaminen ja uusien ominaisuuksien, tuotteiden tai palvelujen kehittäminen

e) Yhteistyön, verkostoitumisen ja projektien tuki: yhteydenpidon, yhteistyön ja sisällön jakamisen mahdollistaminen määrittämiesi käyttäjien kanssa sekä käyttäjien ja suunnittelijoiden välisten yhteydenottojen, projektien toimittamisen ja suunnittelupalveluja koskevien tarjousten vastaanottaminen ja muunlaisen käyttäjien ja suunnittelijoiden ja muiden palveluntarjoajien yhdistämisen mahdollistaminen

f) Yhteydenpito kanssasi eri kanavissa: tiliäsi tai tilaustasi koskeva yhteydenpito kanssasi, mukaan lukien niihin liittyvän asiakaspalvelun tarjoaminen; palvelujen käyttöösi liittyvien viestien lähettäminen, esimerkiksi suunnittelutöitäsi koskevien muistutusten lähettäminen; ilmoituksen lähettäminen sinulle, kun saat uuden viestin toiselta käyttäjältä; pyyntöihisi ja tiedusteluihisi vastaaminen; sivustojamme ja sovelluksiamme tai tuotteidemme ja palvelujamme koskevien tärkeiden päivitysten tai tiedotteiden lähettäminen (esimerkiksi tuotteiden takaisinvedoista tai turvallisuusongelmista) sekä sinun kutsuminen antamaan meille palautetta palveluistamme ja asiakaspalvelutiimistämme

g) Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoiminen sinulle (mukaan lukien yhteiset tarjoukset kumppaneidemme tai muiden Cimpress-yhtiöiden kanssa): markkinointi- ja mainostoimiemme, mukaan lukien tuotteitamme ja palvelujamme tai kumppaneidemme tai muiden Cimpress-yhtiöiden tuotteita ja palveluja koskevien tarjousten ja kampanjoiden lähettäminen sinulle; tuotteitamme, palvelujamme ja meneillään olevia suunnittelutöitä koskevien uutisten lähettäminen sinulle; arviomme mukaan sinua kiinnostaviin tietoihin liittyvät yhteydenotot; kiinnostavampien mainosten toimittaminen sinulle (sekä meidän sivustoissamme että kolmansien osapuolten verkkosivustoissa); mainos- ja markkinointikampanjoidemme mittaaminen, mukauttaminen ja parantaminen sekä myynninedistämistoimien (kuten arvontojen, suositteluohjelmien tai kilpailujen) hallinnoiminen, jos päätät osallistua niihin. Jos olet tilannut markkinointiuutisia, varmistamme profilointia käyttämällä, että markkinointimateriaalit räätälöidään mieltymystesi ja kiinnostuksenkohteitasi koskevan arviomme mukaan. Tällä käsittelyllä ei ole merkittävää sinuun kohdistuvaa oikeusvaikutusta.

h) Personointi: integroitujen ja personoitujen palvelujen, tuotteiden ja tarjousten tarjoaminen, mukaan lukien toteuttamalla markkinointitoimia ja/tai markkinatutkimuksia; sinun ja meidän välisen yhteydenpidon personoiminen; näkemäsi sisällön räätälöiminen, jotta voimme tarjota sinulle kiinnostuksenkohteidesi ja mieltymystesi mukaisia ominaisuuksia ja tietoja, sekä palvelujemme käyttäjien ryhmittelyyn esimerkiksi käytön ja väestötietojen perusteella.

i) Turvallisuus: petosten, luvattoman toiminnan, pääsyn ja muiden väärinkäytösten estäminen ja tunnistaminen; verkkomme ja tietojärjestelmiemme turvallisuuden parantaminen sekä meidän tietosuojaan ja petostentorjuntaan liittyvien valmiuksiemme parantaminen. Me voimme turvallisuustarkoituksia varten tehdä profilointia, joka perustuu vuorovaikutukseesi palvelujemme kanssa, profiilitietoihisi ja muihin meille toimittamiisi tietoihin sekä kolmansilta osapuolilta hankittuihin tietoihin (esimerkiksi varastettujen tilien ja roskapostin lähettämiseen tai petosten tekemiseen käytettyjen tilien lukitsemista varten).

j) Oikeudellisten velvoitteiden noudattaminen: meidän on ehkä luovutettava henkilötietojasi haasteiden, tuomioistuinten määräysten tai muiden viranomaisten tai lainvalvontaviranomaisten laillisten pyyntöjen perusteella, oikeudellisten vaateiden ja riitojen hallinnoimista, puolustamista ja ratkaisemista varten, tutkimuksia ja sääntelyn noudattamista varten, palveluihimme sovellettavien ehtojen täytäntöönpano, hallintoviranomaisten laillisten vaatimusten noudattamista varten tai Vistan, työntekijöidemme, asiakkaidemme ja muiden henkilöiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden turvaamista varten.

5. Minkä oikeusperusteiden nojalla keräämme henkilötietojasi?

Tietyissä laeissa edellytetään, että meidän on ilmoitettava sinulle oikeusperusteet, joiden perusteella käsittelemme henkilötietojasi. Saatamme käsitellä henkilötietojasi seuraavien oikeusperusteiden nojalla:

  • Sopimuksen suorittaminen: henkilötietojesi kerääminen ja käsitteleminen on tarpeen sopimusten suorittamista tai kanssasi tehtävää sopimusta edeltävien vaiheiden toteuttamista varten (esimerkiksi tilauksesi toteuttamista tai asiakaspalvelun ja teknisen tuen tarjoamista varten)
  • Oikeudellisen velvoitteen noudattaminen: käsittely on tarpeen meidän asiaankuuluvan oikeudellisen tai hallinnollisen velvollisuutemme noudattamista varten (esimerkiksi lainvalvontaviranomaisten pyyntöihin vastaamista varten)
    -Meidän oikeutetut liiketoiminnalliset etumme: meidän oikeutettujen liiketoiminnallisten etujemme edistämistä varten, joita ovat esimerkiksi
    ◦ palvelujemme, käyttökokemuksen ja liiketoimintamme ylläpitäminen, kehittäminen ja parantaminen ja uusien ominaisuuksien, tuotteiden tai palvelujen kehittäminen
    ◦ valitsemiesi sivustojemme ja palvelujemme vuorovaikutteisten ominaisuuksien tarjoaminen sinulle ja palvelujemme personointi (esimerkiksi näyttämällä räätälöityä sisältöä sinulle)
    ◦ kirjallinen yhteydenpito kanssasi, tapahtumista tai palvelujemme muutoksista kertominen tai muu tiedusteluihisi ja tietopyyntöihisi vastaaminen
    ◦ ellei sovellettavien nojalla edellytetä suostumustasi, markkinointitoimien toteuttaminen sinua mahdollisesti kiinnostavien tuotteiden tai palvelujen tarjoamiseksi sinulle sähköpostitse, esimerkiksi tuote- tai palvelukampanjoina
    ◦ tietojen analysointia ja raportointia varten (esimerkiksi jotta voimme arvioida markkinointikampanjoidemme tehokkuutta ja ymmärtää palvelujemme käyttötapoja)
    ◦ tarkastuksia ja petosten seurantaa ja torjuntaa varten
    ◦ meidän ja kolmansien osapuolten laillisten oikeuksien ja etujen suojaaminen ja puolustaminen.
    ◦ Kun henkilötietoja käytetään Vistan oikeutettujen etujen perusteella, käyttö on oikeasuhtaista ja yksityisyysoikeuksiasi kunnioittavaa.
    -Sinun suostumuksesi: Tarpeen mukaan sovellettavan lain edellyttäessä niin Vista hankkii suostumuksesi ennen henkilötietojesi käsittelemistä (esimerkiksi suoramarkkinointiviestintää varten). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa Yhteydenotot-kohdassa kuvatulla tavalla.

6. Lapset.

Palvelujamme ei ole suunniteltu eikä niitä ole tarkoitettu alle 16-vuotta vanhojen lasten käyttöön. Tätä ikää nuoremmat lapset eivät saa luoda tiliä eivätkö muuten toimittaa henkilötietojaan. Jos saamme tietää, että alle 16-vuotias lapsi on toimittanut meille henkilötietojaan sivuston ja/tai sovellusten välityksellä, poistamme heidän henkilötietonsa rekistereistämme. Jos vanhempi tai huoltaja saa tietää, että hänen lapsensa on toimittanut tällaisia tietoja sivustomme ja/tai sovellusten kautta, vanhemman tai huoltajan tulee ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected], jotta voimme vastata asianmukaisesti.

7. Miten luovutamme ja jaamme henkilötietojasi?

Me voimme jakaa henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

Palveluntarjoajat
Me annamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten palveluntarjoajille, jotka avustavat meitä seuraavissa tehtävissä:

  • tilausten täyttäminen tai toimittaminen
  • tietojen tallentaminen ja suojaaminen
  • maksujen käsittely
  • verkkosivuston ja alustan toiminta
  • pilvitallennus
  • markkinointi, analytiikka ja petosten tunnistaminen
  • asiakaspalvelu
    Nämä palveluntarjoajat saavat käyttää tietojasi vain sitä nimenomaista palvelua varten, jonka ne toteuttavat meidän puolestamme.

Vistan keskeisten palvelujen ja tytäryhtiöiden kesken
Vista ja sen keskeiset palvelut koostuvat useista tytäryhtiöistä ja ovat osa Cimpress plc -konsernia. Voimme jakaa tietojasi sisäisesti tytäryhtiöidemme kesken tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten. Näin voimme tarjota ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden käyttää Vista-tilisi käyttäjätunnuksia kaikissa saatavilla olevissa sivustoissamme ja sovelluksissamme ja lisätä yhteystietosi ja sisältösi saumattomasti Vista-tilillesi.

Keräämiämme tietoja voidaan käyttää myös muiden Vista-tuotteiden ja -palvelujen, kuten VistaPrintin, VistaCreaten, Vistan 99Designsin ja Vista x Wixin parantamiseen, analytiikkaan, asiakaspalveluun, markkinointiin ja muihin tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin. Kaikilla Cimpress plc -konsernin yrityksillä on sopimusperusteinen velvoite noudattaa tämän tietosuojakäytännön ehtoja ja suojata tietojasi. Lisäksi henkilötietoihisi pääsy on rajattu työntekijöihin, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja. Heillä on velvollisuus suojata näitä tietoja ja pitää ne luottamuksellisina. Cimpressin tytäryhtiöt ETA-alueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Sveitsissä jakavat henkilötietoja muualla kuin näillä alueilla sijaitseville tytäryhtiöille vain käyttämällä hyväksyttyjä siirtomekanismeja siten kuin jäljempänä on kuvattu.

Kumppanit
Saatamme tarjota tuotteita tai palveluja, jotka kumppanimme toimittavat. Jos hyväksyt tällaisia tarjouksia, kumppanimme saattavat saada pääsyn henkilötietoihisi ja saattavat käsitellä niitä. Lisäksi kumppanit voivat myös jakaa keräämiään sinua koskevia henkilötietoja meille. Kehotamme sinua tutustumaan niiden tietosuojakäytäntöihin, jotta saat lisätietoja siitä, kuinka ne käsittelevät ja jakavat henkilötietojasi. Voimme jakaa sinun henkilötietojasi myös, kun ohjeistat meitä osana tarjoamaamme palvelua jakamaan henkilötietojasi toiselle käyttäjälle tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajalle meidän palvelumme yhdistämiseksi niiden tarjoamaan palveluun, esimerkiksi kolmannen osapuolen painokumppanille, verkkosivuston rakentajalle tai verkkokehityspalvelun tarjoajalle, jotta ne voivat tarjota sinulle jonkun palvelun.

Lainvalvonta, sulautumiset ja muut tilanteet
Voimme myös jakaa henkilötietojasi lain edellyttämällä tai sallimalla tavalla muun muassa suunnittelijoiden kanssa sovittujen ehtojen ja sopimusten täytäntöönpanoa varten tai meidän tai muiden oikeuksien tai omaisuuden suojaamista varten. Meidän on ehkä myös vastattava lainvalvontaviranomaisten vaatimuksiin, mutta vain, jos kyseiset viranomaiset täyttävät henkilötietojen saamisen edellytykset paikallisten lakien ja tietosuojavaatimusten mukaisesti. Saat lisätietoja tutustumalla meidän Lainvalvontakäytäntöömme.
Lisäksi voimme siirtää joitain henkilötietojasi tai kaikki henkilötietosi yhdelle tai useammalle kolmannelle osapuolelle sulautumisen, yrityskaupan, varojen myynnin, konkurssin, maksukyvyttömyyden, uudelleenjärjestelyn tai vastaavan meihin liittyvän tapahtuman seurauksena.

8. Tietojen siirtäminen.

Vista on kansainvälinen yritys, joka toimii kaikkialla maailmassa. Tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla sinusta keräämiämme tietoja voidaan käsitellä ja säilyttää, niiden pääsyä käyttää maissa ja niitä siirtää maihin, joissa ei välttämättä ole vastaavia tietosuojalakeja kuin asuinmaassasi, esimerkiksi Yhdysvallat, Australia, Jamaika ja Filippiinit. Me arvioimme kaikkien rajat ylittävien tiedonsiirtojen olosuhteet, ja olemme ottaneet käyttöön soveltuvat turvakeinot, jotka edellyttävät, että henkilötietojasi suojataan aina tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Esimerkiksi Cimpress plc -konsernin yritykset, kolmansien osapuolten palveluntarjoajat tai kumppanit voivat sijaita muualla kuin ETA-alueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä. Jos henkilötietojasi siirretään näiden alueen ulkopuolisiin maihin, me varmistamme, että Euroopan komissio on antanut vastaanottajamaata koskevan riittävyyspäätöksen tai että siirto toteutetaan hyväksytyn tiedonsiirtomekanismin nojalla, esimerkiksi käyttämällä Euroopan komission kyseisille henkilötietojesi siirroille hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita ja ottamalla käyttöön tiettyjä teknisiä ja organisatorisia turvatoimia.

Cimpress plc -konsernin sisäisiä siirtoja suojataan Cimpress plc -konsernin yritysten tekemällä sopimuksella (konserninsisäinen sopimus), joka asettaa kullekin jäsenelle sopimusvelvoitteen varmistaa, että henkilötietoja suojataan riittävästi ja johdonmukaisesti aina, kun niitä siirretään Cimpress plc -konsernin yritysten välillä.

9. Mitä henkilötietojasi koskevia pääsyoikeuksia ja hallintaoikeuksia sinulla on?

Sinulla saattaa olla sovellettavan lain nojalla ja tietyissä olosuhteissa seuraavat oikeudet:

-Pääsy: Oikeus saada pääsy henkilötietoihisi ja saada jäljennös hallussamme olevista henkilötiedoistasi
-Oikaisu: Virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaiseminen tai päivittäminen
-Poistaminen: Oikeus vaatia meitä poistamaan henkilötietosi (tai muuttamaan niitä siten, että sinua ei voida tunnistaa)
-Vastustus: Henkilötietojesi käsittelyn vastustaminen
-Siirrettävyys: Oikeus pyytää toimittamiesi henkilötietojen siirtämistä
-Rajoittaminen: henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen (kun sille on olemassa jokin oikeusperuste)
-Suostumuksen peruuttaminen: suostumuksesi peruuttaminen, kun käsittely perustuu aiemmin antamaasi suostumukseen (esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksia varten)
-Valituksen jättäminen: oikeuksiesi käyttäminen ottamalla meihin suoraan yhteyttä tai jättämällä valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle

Voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen kuin ryhdymme mihinkään muihin toimiin pyyntösi perusteella.

10. Kuinka voit käyttää näitä oikeuksiasi?

Pääsy, oikaiseminen, jäljennös, poistaminen, siirtäminen
Voit käyttää joitain edellä lueteltuja oikeuksiasi siirtymällä tilisi asetussivulle ja päivittämällä henkilötietojasi ja mieltymyksiäsi.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme ja käyttää mitä tahansa edellä luetelluista oikeuksistasi käyttämällä mitä tahansa jäljempänä kohdassa Yhteydenotot lueteltua yhteydenottotapaa.

Markkinointiviestinnästä kieltäytyminen
Voit muuttaa markkinointiasetuksiasi milloin tahansa joko napsauttamalla jokaisen markkinointisähköpostin alareunassa olevaa Peruuta tilaus -linkkiä, muuttamalla markkinointiasetuksiasi asiaankuuluvan Vistan avainpalvelun tiliasetuksista tai ottamalla yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme käyttämällä jäljempänä kohdassa Yhteydenotot ilmoitetulla tavalla.

Vaikka ilmoittaisit peruuttavasi kaikki mainostemme tilaukset ja niiden vastaanottamisen sähköpostitse, puhelimitse tai postitse, voimme kuitenkin ottaa sinuun yhteyttä millä tahansa näistä tavoista, jos kyse on tilauksistasi, Vista-tilistäsi tai muista hallinnollisista tarkoituksista (esimerkiksi jos kyse on tilausviivästystä, keskeneräisestä asiakaspalvelupyynnöstä tai käytännön päivityksestä). Jos et halua saada mitään yhteydenottoja Vistalta, sinun on poistettava Vista-tilisi.

Valituksen tekeminen
Jos haluat tehdä tätä tietosuojakäytäntöä tai tietosuojan toimintatapojamme koskevan valituksen, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected], jotta voimme vastata huolenaiheisiisi suoraan. Pyydämme, että pyrit ratkaisemaan mahdolliset ongelmat ensin meidän kanssamme, mutta sinulla on oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen milloin tahansa.

Voit myös tehdä valituksen paikalliselle valvontaviranomaiselle. Jos olet

  • ETA-alueella tai Sveitsissä, ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen
  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ottamalla yhteyttä Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun toimistoon (ICO) osoitteessa https://ico.org.uk/make-a-complaint/.
  • Australiassa, ottamalla yhteyttä Australian tietosuojavaltuutettuun osoitteessa www.oaic.gov.au.
  • Yhdysvalloissa, ottamalla yhteyttä osavaltiosi asiaankuuluvaan informaatiovaltuutettuun.

11. Mitä tapahtuu, kun pyydät tilisi poistamista?

Kun otat meihin yhteyttä säilyttämiemme sinua koskevien henkilötietojen poistamista varten, vahvistamme henkilöllisyytesi ja sen jälkeen suljemme tilisi ja poistamme henkilötietosi järjestelmistämme.

Ota huomioon, että vaikka pyytäisit meitä poistamaan tietosi, meillä saattaa olla lakiin perustuva oikeus säilyttää tiettyjä tietoja (esimerkiksi tiedot tapahtumistasi tai toimituksistasi) ja saatamme edelleen säilyttää anonyymeja tietoja esimerkiksi siitä, kuinka asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa palvelujemme kanssa.

Kun olemme käsitelleet pyyntösi, menetät välittömästi pääsyn seuraaviin:

  • Vista-tili
  • Vista-tilin käyttäjätunnus ja salasana
  • tilaukset missä tahansa Vistan avainpalvelussa
  • suunnittelemasi ja tallentamasi tuotteet ja käyttämäsi palvelut
  • ladatut kuvat, mahdolliset tallennetut suunnitelmat ja muu sisältö missä tahansa Vistan avainpalvelussa

Vista-tilisi poistaminen on pysyvä muutos. Sitä ei voi peruuttaa!

12. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi ja kuinka suojaamme niitä?

Me säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä kuvattuja tarkoituksia varten, paitsi jos pidempää säilytysaikaa edellytetään tai se on sallittu laissa (esimerkiksi ostotapahtumien tai lähetysten tiedot).

Vista on ottanut käyttöön teknisiä, fyysisiä ja hallinnollisia suojakeinoja ja turvatoimia, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietoja luvattomalta pääsyltä, luovuttamiselta, käytöltä ja muuttamiselta. Tällaisia toimia ovat esimerkiksi salaustekniikat, pääsyn hallinta, rajoitetut järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet ja henkilötietoihin pääsyn rajaaminen henkilöihin, joilla on Vistaan liittyvä liiketoiminnallinen tarve pääsylle siten kuin tässä asiakirjassa on kuvattu. Arvioimme turvakäytäntöjämme ja harkitsemme asianmukaisia uusia teknologioita ja menetelmiä säännöllisesti.

Huomaa, että henkilötietojesi suojaaminen on myös sinun velvollisuutesi. Kun perustat Vista-tilin, valitse sille vahva salasana, jonka säilytät suojattuna ja jota et jaa muille. Voit vaihtaa salasanasi niin usein kuin haluat käyttäjätilin tiliasetuksista. Jos sinulla on syytä uskoa, että tilisi turvallisuus on saattanut vaarantua (esimerkiksi jos sinun salasanasi on vuotanut) tai jos epäilet, että joku toinen käyttää sinun tiliäsi, kerro meille siitä välittömästi.

Suhtaudumme tietoturvaan ja yksityisyyteen erittäin vakavasti ja pyrimme tarjoamaan kaikille käyttäjille turvallisen sivuston. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi olemme ottaneet käyttöön tietoturvaohjelman, joka tunnistaa ja korjaa tietoturvaongelmat. Sen lisäksi ulkopuoliset tietoturvatutkijat raportoivat haavoittuvuuksista. Jos uskot, että olet havainnut turvallisuusongelman sivustossamme tai sovelluksessamme, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

13. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pieniä datatiedostoja, jotka usein sisältävät yksilöllisen tunnisteen. Kun vierailet tietyillä Vistan verkkosivuilla, näitä tiedostoja tallennetaan laitteellesi. Evästeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla verkkosivusto pystyy tunnistamaan käyttäjän laitteen.

Jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen, Vista ja sen avainpalvelut räätälöivät sivustojaan ja sovelluksiaan näyttämään kaikista parhaiten soveltuvaa sisältöä ja hyödyllisimpiä tarjouksia. Sivustoissamme ja sovelluksissamme käytetään evästeitä. Niiden ansiosta esimerkiksi sivulta toiselle siirtyminen sujuu tehokkaasti, tehdyt asetukset pysyvät muistissa ja yleinen käyttökokemus on parempi. Lisäksi niiden avulla voidaan varmistaa, että näkemäsi verkkomainokset liittyvät sinua kiinnostaviin aiheisiin.

Lisätietoja VistaPrintin käyttämistä evästeistä on evästekäytännössämme.

14. Miten voit hallita laitteeseesi asetettavia evästeitä?

Selainohjauksen käyttäminen
Useimpien selaimien työkaluriviltä löytyvä Ohje-valikko sisältää tietoja siitä, miten voit sallia tai estää uusien evästeiden hyväksymisen, miten selain voi ilmoittaa uusien evästeiden vastaanottamisesta, sekä siitä, miten voit estää evästeet kokonaan. Lisäksi voit estää tai poistaa selaimen laajennusten käyttämät samankaltaiset tiedot, kuten Flash-evästeet, muuttamalla laajennuksen asetuksia tai käymällä laajennuksen valmistajan sivustolla. Pyydämme huomioimaan, että jos poistat tietyt evästeet käytöstä, sivustomme eivät toimi kunnolla.

Kolmansien osapuolten evästeet
Kun käytät sivustojamme ja sovelluksiamme, saatat huomata muiden yritysten kuin meidän tarjoamaa sisältöä. Lisäksi jos jaat Vistan sisältöä ystävillesi sosiaalisen median, kuten Facebookin tai Twitterin kautta, kyseiset sivustot saattavat asettaa evästeitä selaimeesi. Meillä ei ole pääsyä kyseisten yritysten tai kolmannen osapuolen sivustojen käyttämiin evästeisiin eikä mahdollisuutta hallita niitä. Jos et halua vastaanottaa evästeitä, jotka luodaan jaettaessa Vistan sisältöä sosiaalisessa mediassa (kuten Facebookissa ja Twitterissä), suosittelemme käymään kyseisen kolmannen osapuolen sivustossa ja tutustumaan niiden käyttämiin evästeisiin ja niiden hallintaa koskeviin tietoihin.

Jos haluat lisätietoja kolmansien osapuolten evästeistä ja siitä, miten voit halutessasi lopettaa niiden vastaanottamisen, vieraile osoitteissa www.allaboutcookies.org ja www.youronlinechoices.eu.

15. Yhteydenotot.

Jos sinulla on kysyttävää palveluista, haluat päivittää markkinointiin liittyviä asetuksiasi tai muuttaa tietojasi tai haluat käyttää oikeuttasi saada pääsyn tietoihisi ja hallita niiden käyttöä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme seuraavassa luettelossa kuvatulla tavalla:

Jos sinulla on mitään kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai meidän tietosuojan toimintatavoistamme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Voit toimittaa pyynnön myös kirjallisesti edellä luetellulle asiaankuuluvalle rekisterinpitäjälle. Mainitse kirjeessä nimesi, sähköpostiosoitteesi, katuosoitteesi ja puhelinnumerosi ja esitä täsmällinen pyyntösi.

Jos kyse on GDPR:ssä (27 artikla) tarkoitetusta yhteydenotosta, voit ottaa yhteyttä EU-edustajaamme osoitteeseen Vistaprint B.V., Hudsonweg 8, 5928 LW Venlo, The Netherlands.

Jos kyse on Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuoja-asetuksen mukaisesta yhteydenotosta (27 artikla), voit ottaa yhteyttä edustajaamme Yhdistyneessä kuningaskunnassa osoitteeseen Cimpress (UK) Limited, c/o Cogency Global (UK) Limited, 6 Lloyds Avenue, Unit 4CL, London EC3N 3AX, United Kingdom.

16. Tämän tietosuojakäytännön muutokset.

Voimme ajoittain tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön uusien tekniikoiden, alan käytäntöjen, lakisääteisten vaatimusten tai muiden tarkoitusten takia. Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Jos teemme niin, julkaisemme tarkistetun tietosuojakäytännön ja päivitämme ylälaidassa olevan viimeisimmän päivityspäivämäärän, joten tarkista se säännöllisesti. Jos muutokset ovat olennaisia, me myös toimitamme ilmoituksen sinulle ja jos sovellettava laissa edellytetään niin, pyydämme sinulta suostumuksesi. Ilmoitus voidaan lähettää sinulle sähköpostitse viimeksi meille toimittamaasi sähköpostiosoitteeseen, julkaisemalla ilmoitus muutoksista sivustoissamme ja/tai sovelluksissamme ja/tai muilla tavoin, sovellettavien lakien mukaisesti. Jos jatkat palvelujen käyttöä, sinun katsotaan hyväksyvän muutokset.

Yhdysvaltoja koskevat täydentävät tietosuojailmoitukset

Erityisilmoitus Kalifornian asukkaille

Jos olet Kalifornian asukas, Kalifornian laki voi vaikuttaa siihen, kuinka me keräämme ja käytämme henkilötietojasi ja mitä oikeuksia sinulla on joissain tilanteissa. Tämän ilmoituksen (“ilmoitus”) ehdot täydentävät meidän tietosuojakäytäntöämme ja esittelevät Kalifornia asukkaiden oikeudet.

Henkilötietojen kerääminen
Seuraava luettelo on yleiskatsaus Vistan ja sen avainpalvelujen keräämiin henkilötietojen luokkiin ja niiden käyttötapoihin:

Keräämiemme henkilötietojen lajit Käyttötapa
  • Yhteystiedot (etu- ja sukunimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, verotunnuksesi ja puhelinnumerosi)
  • Sivuston selailu- ja käyttötiedot (mukaan lukien vierailusi päivämäärä ja ajankohta sekä tapasi käyttää verkkosivustoamme ja suunnittelupalveluja ja hyödyntää niiden sisältöjä)
  • Osto- ja tapahtumahistoria
  • IP-osoite, käyttöjärjestelmän tyyppi, selainasetukset, kieliversio ja oheistiedot
  • Tilin luominen ja ylläpitäminen
  • Kirjautumisen, sivustoissa siirtymisen ja ostosten tekemisen mahdollistaminen
  • Tilauksen täyttäminen
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen ja laadunvarmistuksen toteuttaminen, mukaan lukien palveluviestien toimittaminen sinulle tekstiviestillä, sähköpostitse tai puhelimitse, tilauksesi ja sen toimituksen tilannetietojen antaminen sinulle ja sinun kutsuminen antamaan palautetta verkkosivustostamme, tuotteistamme, palveluistamme ja asiakaspalvelutiimistämme
  • Asiakasanalytiikka
  • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoiminen sinulle (mukaan lukien yhteisten tarjousten tarjoaminen sinulle yhdessä kumppaneidemme tai Cimpress-konsernin yhtiöiden kanssa)
  • Online-kokemuksesi ja meidän ja sinun välisen yhteydenpidon kehittäminen tai mukauttaminen
  • Toiminnalliset käyttötarkoitukset, mukaan lukien sivuston optimointi ja petosten tunnistaminen ja estäminen

|

  • Sinun kirjautumistietosi (kuten sähköpostiosoitteesi ja salasanasi)
  • Tilisi ylläpitäminen
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen
  • Kirjautuminen ja ostosten tekeminen tallennettuja maksutietoja käyttämällä
  • Turvallisuustapahtumien havaitseminen ja suojautuminen haitallisilta, harhaanjohtavilta, petollisilta tai laittomilta toimilta

| Maksutiedot (kuten luottokortin tai pankkitilin tiedot)
  • Ostosten tekeminen ja tilauspalvelujen tilaaminen
  • Kortin tietojen tallentaminen seuraavia ostoja varten, mutta vain, jos pyydät niiden tallentamista
  • Turvallisuustapahtumien havaitseminen ja suojautuminen haitallisilta, harhaanjohtavilta, petollisilta tai laittomilta toimilta

|
  • Käyttäjän luoma sisältö (mukaan lukien valokuvat, logot, suunnittelukilpailut ja projektit)
  • Omien painatustesi tiedot tai suunnittelupalvelutilauksiin liittämäsi tiedot, kuten tekstit, valokuvat tai ladatut kuvat
|
  • Tilaustesi täyttäminen
  • Optimoitujen tuotteidesi tallentaminen seuraavia käyttökertoja varten
  • Tilisi ylläpitäminen
  • Asiakasanalytiikka
  • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoiminen sinulle (mukaan lukien yhteisten tarjousten tarjoaminen sinulle yhdessä kumppaneidemme tai Cimpress-konsernin yhtiöiden kanssa)
  • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoiminen sinulle (mukaan lukien yhteisten tarjousten tarjoaminen sinulle yhdessä kumppaneidemme tai Cimpress-konsernin yhtiöiden kanssa)
  • Toiminnalliset käyttötarkoitukset, mukaan lukien sivuston optimointi, tekijänoikeuksien tunnistaminen ja petosten tunnistaminen ja estäminen
|
|
  • Istunnon tallenteet (kuten hiiren liikkeet, napsautukset, kirjoittaminen ja vierittäminen)
|
  • Toiminnalliset käyttötarkoitukset, mukaan lukien sivuston optimointi
|
|
  • Yhteydenotot asiakaspalveluun, mukaan lukien puhelujen ja näytön tallenteet

|
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen ja laadunvarmistuksen toteuttaminen
  • Tilisi ylläpitäminen
    • Kirjautumisen, sivustoissa siirtymisen ja ostosten tekemisen mahdollistaminen
    • Tilauksen täyttäminen
    • Asiakas-analytiikka
    • Tuotteidemme ja palvelujemme markkinoiminen sinulle (mukaan lukien yhteisten tarjousten tarjoaminen sinulle yhdessä kumppaneidemme tai Cimpress-konsernin yhtiöiden kanssa)
    • Online-kokemuksesi ja sinun ja meidän välisen yhteydenpidon kehittäminen ja mukauttaminen
    • Toiminnalliset käyttötarkoitukset, mukaan lukien sivuston optimointi ja petosten tunnistaminen ja estäminen
    |

    Lisätietoja sinua koskevista henkilötietojen luokista, joita voimme kerätä, tietojen lähteistä, tietojen keräämisen ja käytön tarkoituksista ja siitä, minkä tyyppisten kolmansien osapuolten palveluntarjoajille voimme jakaa tietoja on saatavilla tämän Tietosuoja- ja evästekäytännön edellä olevissa osioissa.

    Tietosuojaoikeudet Kaliforniassa
    Sinulla on Kalifornian lain nojalla mahdollisuus pyytää kerran vuodessa veloituksetta luettelo kaikista kolmansista osapuolista, joille me olemme (mahdollisesti) luovuttaneet henkilötietoja niiden omiin markkinointitarkoituksiin. Katso jäljempänä olevasta Yhteydenotot-osiosta, kuinka voit esittää tällaisen pyynnön. Emme kuitenkaan jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksia varten ilman nimenomaista suostumustasi. Siten voit estää tällaisen jakamisen olemalla antamatta suostumustasi tai päättämällä olla jakamatta henkilötietojasi siten kuin jäljempänä on kuvattu.
    Lisäksi sinulla on Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) ja Kalifornian tietosuojalain (CPRA) perusteella muutamia muita Kalifornian asukkaan oikeuksia, joita ovat:

    • Pääsy: Oikeus pyytää meitä toimittamaan sinulle seuraavat tiedot:
      ◦ Sinusta keräämiemme henkilötietojen kategoriat
      ◦ Niiden lähteiden kategoriat, joista keräämme henkilötietojasi
      ◦ Henkilötietojesi liiketoiminnalliset tai kaupalliset tarkoitukset
      ◦ Niiden kolmansien osapuolien kategoriat, joille olemme luovuttaneet henkilötietosi sekä
      ◦ Sinusta keräämämme tarkat henkilötiedot.
    • Oikaisu: Oikeus virheellisten tai puutteellisten henkilötietojen oikaisemiseen tai päivittämiseen
    • Poistaminen: Oikeus pyytää meitä poistamaan sinusta keräämämme henkilötiedot tietyin poikkeuksin.
    • Myynnin tai jakamisen kieltäminen: Oikeus kertoa yrityksille olla myymättä tai jakamatta henkilötietojasi
    • Rajoittaminen: Oikeus rajoittaa arkaluonteisten henkilötietojen käyttöä tai luovuttamista
    • Syrjimättömyys: Oikeuden olla joutumatta syrjityksi käyttäessäsi mitään näistä oikeuksistasi

    Sinä voit tai valtuutettu edustajasi voi käyttää näitä oikeuksia yhdessä tai useammassa avainpalvelussamme siten kuin jäljempänä olevassa Yhteydenotot-kohdassa kerrotaan. Jotta voit käyttää oikeuksiasi, meidän on vahvistettava henkilöllisyytesi. Teemme niin pyytämällä sinua toimittamaan meillä tiettyjä hallussamme jo olevia tietoja henkilöllisyytesi vahvistamista varten. Niihin voi sisältyä yhteystietoja, tilinumero tai ostohistorian yksityiskohtia. Valtuutettujen edustajien on esitettävä todiste saamastaan valtuutuksesta, ja me saatamme pyytää myös, että vahvistat suoraan heidän henkilöllisyytensä ja heidän valtuutuksensa toimia valtuutettuna edustajana.

    Kieltäytymisoikeutta koskeva ilmoitus
    Me emme myy henkilötietojasi rahaa vastaan. Kuten monet sähköisen kaupankäynnin alalla toimivat yritykset, me jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille, kuten meidän mainoskumppaneillemme, jotta voimme näyttää asiaankuuluvia kiinnostuksiisi perustuvia mainoksia. Jos haluat lisätietoja tai haluat kieltäytyä henkilötietojesi myymisestä tai jakamisesta, katso ohjeet seuraavasta Yhteydenotot-osiosta.

    Yhteydenotot.
    Jos haluat käyttää Kalifornian lainsäädännön mukaisia oikeuksiasi yhdessä tai useammassa palvelussamme, ota meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

    • VistaPrint: soita asiakaspalveluun numeroon 1.866.207.4955 tai lähetä pyyntösi asiakaspalvelusivun verkkolomaketta käyttämällä. Jos haluat kieltäytyä henkilötietojesi myynnistä tai jakamisesta, tutustu kieltäytymisoikeutta koskevaan ilmoitukseen.
    • VistaCreate: lähetä pyyntösi osoitteessa https://support.create.vista.com/hc/en-us/requests/new/ tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]
    • 99designs by Vista: soita asiakaspalveluun numeroon 1.800.513.1678 (maksuton) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

    Jos sinulla on mitään kysyttävää tästä ilmoituksesta, ota yhteyttä meidän tietosuojatiimiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

    Erityisilmoitus Nevadan asukkaille

    Jos olet Nevadan asukas, Nevadan lait saattavat soveltua sinuun joissain tilanteissa. Tämän ilmoituksen (“ilmoitus”) ehdot täydentävät meidän tietosuojakäytäntöämme ja esittelevät Nevadan asukkaiden oikeudet.

    Nevadan lain mukaan Nevadan asukkailla on oikeus pyytää, että jokin yritys ei myy heidän henkilötietojaan rahallista korvausta vastaan tietyille muille tahoille.  Tämä oikeus on olemassa, vaikka henkilötietojasi ei myytäisi juuri tällä hetkellä.  Jos olet Nevadan asukas ja haluat käyttää tätä oikeuttasi, ota meihin yhteyttä jollain seuraavista tavoista:

    Jos sinulla on mitään kysyttävää tästä ilmoituksesta, ota yhteyttä meidän tietosuojatiimiimme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]