Loading...

Anna itseliimautuvien muistilappujesi erottua muista.

  • Kolme eri kokoa
  • 50 tai 100 arkkia per lehtiö
  • Itseliimautuva tausta
  • Yksipuolinen painatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Käyttäjäystävälliset muistilaput
Piristä tärkeiden viestien kirjaamista ainutlaatuisilla muistilapuillamme. Tee jokaisesta muistiosta omanalaisesi sisällyttämällä siihen yrityksesi logo tai piristävä viesti tiimillesi tai kotitoimistoosi. Päästä luovuutesi valloilleen ja säväytä lehtiöllä tärkeässä yritysesittelyssä tai erityistapahtumassa. Yllätä ja ilahduta asiakkaitasi, inspiroi työtovereitasi ja hurmaa tapahtumakävijät yksilöllisillä muistilapuillamme.

Kätevä muokkaus
Itseliimautuvia muistilappuja on helppo personoida rajattomasti. Voit valita 50–100 arkin lehtiöistä, joita on saatavana kolmessa eri koossa ja monissa eri malleissa. Halusitpa sitten piristää tiimisi työtiloja tai lisätä jotain hauskaa seuraavaan kokoontumiseen, nämä muistilaput ovat siihen omiaan. Voit tehdä niistä toimistotarvikkeita päivittäiskäyttöön, näyttäviä tarvikkeita tapahtumiin tai sydäntä lämmittäviä persoonallisia lahjoja. Se on sinun alustasi – painata siihen ideasi.

Sujuva suunnittelu ja tilaus
Yksilöllisten muistilappujen hankkiminen on lastenleikkiä. Valittuasi haluamasi koon voit valita valmiista malleistamme tai ladata oman mallisi. Lisää mitä tahansa yrityksesi logosta ja yhteystiedoista hauskaan sitaattiin tai henkilökohtaiseen viestiin. Jos tunnet olosi luovaksi, suunnittelustudiomme tarjoaa valikoiman fontteja ja kuvia galleriassamme, jotta voit tehdä merkinnöistäsi ainutlaatuisia. Tee tilauksesi jo tänään, niin toimitamme yksilölliset muistilaput kotiovellesi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit