Loading...

Soikiotarrat

Luo oman logosi ja yrityksesi värien pohjalta soikiotarroja, joita voidaan käyttää etiketteinä, yrityslahjoina ja moneen muuhun tarkoitukseen. Muotoon leikattua ja vettä hylkivää muovia; oman mallin siirtäminen palveluumme on helppoa. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu joukosta tyylikkään soikiomuodon avulla.

  • 4 kokovaihtoehtoa
  • Muotoonleikattu soikio
  • Pinnoitettua valkoista muovia
  • Erityisen paksu taustapaperi
  • Kirkas neliväripainatus

Etsitkö uusia ideoita yrityslahjoja varten – tai kätevää etikettisettiä pakkauksillesi? Muotoonleikatut soikiotarrat ovat erinomainen tapa tehdä vaikutus asiakkaaseen (nykyiseen tai potentiaaliseen). Pitkänomainen muoto tarjoaa tilaa haluamallesi tekstille, yrityksen logolle tai muulle mallille – ja pinnoitettu, vettä hylkivä valkoinen muovipinta on suunniteltu kestämään pitkään.

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita siirtämällä valitsemasi logo tai kuva verkkopohjaiseen suunnittelutyökaluumme. Viimeisteltyäsi mallisi voit tehdä tilauksesi ja antaa meidän hoitaa loput. Muotoonleikatut soikiotarrasi painetaan ammattimaisesti, pakataan ja toimitetaan sinulle pian. Ne saapuvat valmiina käyttöön, olipa aikomasi käyttötarkoitus niille mikä tahansa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit