Loading...

Erotu ainutlaatuisen muotoisilla ovaaleilla tarroilla.

  • Neljä eri kokoa
  • Yksittäiset tarrat
  • Valkoinen tai läpikuultava muovi
  • Erityispaksu tarratausta
  • Vedenkestävä
  • Neliväripainatus

Tyylikäs muoto
Etsitkö uutta mainoslahjaideaa tai tyylikästä tapaa päivittää verkkotilauksia? Yksittäiset ovaalit tarrat ovat loistava tapa tehdä vaikutus nykyisiin tai tuleviin asiakkaisiin. Pitkänomainen muoto tarjoaa tilaa haluamallesi tekstille, yrityksen logolle tai uudelle mallille ja pinnoitettu, vedenkestävä, valkoinen muovipinta takaa pitkän käyttöiän. 

Mainosta kaikkialla
Yksilöllisiä ovaaleja tarroja on saatavana sekä valkoisena että läpikuultavana muovina erilaisilla kokovaihtoehdoilla. Ne sopivat mainiosti räätälöityihin pakkauksiin tai mainoslahjatuotteiksi ja verkkotilausten inserteiksi. Niitä voi myös jättää tiskille asiakkaille mukaan vietäviksi. Muista, että jokainen tarra liikenteessä on yksi ilmainen mainos lisää.

Helppo suunnitella
Oletko valmis suunnittelemaan? Aloita lataamalla haluamasi logo tai kuva verkkosuunnittelustudioomme tai selaamalla toimialakohtaisia mallejamme. Sen jälkeen voit viimeistellä mallisi ja lisätä viimeistelyn. Muista, että jos valitset läpikuultavan muovin, ei kannata valita mallia valkoisella taustalla tai jpeg-tiedostoa. Valitse sen sijaan .PDF- tai .PNG-tiedosto. Näin varmistat, että saat haluamasi läpinäkyvän ilmeen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit