Loading...

Erikoispaksut käyntikortit

Erotu tavanomaisesta valitsemalla kortti, joka on muita tuplasti paksumpi. Tutustu omiin tarpeisiin räätälöitäviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
Lataa malli sovellukseenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Ole rohkea ja valitse korttiin todella paksu paperi.

– Koko on 85 x 55 mm. – Kaksi eri paperilaatuvaihtoehtoa. – Vakiomalliset kulmat. – Kirkas neliväripainatus.

Haluatko kiinnittää huomion itseesi ja liiketoimintaasi? Vie käyntikorttisi aivan uudelle tasolle valitsemalla erikoispaksu paperivaihtoehtomme. Luottokorttiakin tukevampi ja tavallista korttia tuplasti paksumpi kortti painetaan vankalle paperille, joka on sekä paksu että dekadentin oloinen. Pinnoitettujen ja pinnoittamattomien vaihtoehtojen ansiosta voit luoda kortin, jonka ilme vastaa täsmälleen haluamaasi.

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla neliväripainettuihin malleihimme. (Jos sinulla on jo oma valmis malli, voit käyttää helppoa mallinlataustoimintoamme.) Kun olet valinnut suosikkisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä kaikki haluamasi yksityiskohdat. Me huolehdimme lopusta. Tyylikkäät kortit toimitetaan sinulle ammattimaisesti viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen vastaanottajaan.

VistaPrintin valikoimassa on Erikoispaksut käyntikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit