Loading...

Läppäritarrat muuttavat harmaan laitteen omannäköiseksesi. 

  • Saatavilla 3 kokoa
  • Muotovaihtoehtoina sydän, kaari, purkki, ympyrä ja tekstikupla
  • Mattapinta – Valkoista muovia
  • Minimitilausmäärä vain 1

Sopii erinomaisesti yhdistyksille ja mainoslahjaksi
Yksilöidyt kannettavan tietokoneen tarrat ovat pidettyjä pikkulahjoja juhlia tai erityistilaisuuksia varten. Käytä niitä hankkiaksesi näkyvyyttä esimerkiksi kerhoille tai luomillesi taideteoksille. Läppäritarrat ovat myös mukava lisätarvike työntekijöiden tervetulopakkauksiin.

Mukautetut leikkauslinjat
Pidä hauskaa ja valitse tarran muodoksi vaikkapa sydän, kaari, purkki tai tekstikupla. Voit luoda erityisiä malleja, jotka sopivat eri muotoihin, tai päästää mielikuvituksesi vapaasti valloilleen. Kannettavan tietokoneen tarrat painetaan valkoiselle muoville, mikä tuo laadukkaan väritulostuksen upeasti esille. Herätä huomiota työskennellessäsi läppärillä, joka on koristeltu toiveidesi mukaan.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Näitkö läppäritarran mallin, josta pidät? Valikoimissamme on runsaasti käyttövalmiita ja uniikkeja malleja. Sinun tarvitsee vain valita oma suosikkisi, muokata sitä niin paljon tai vähän kuin haluat – ja valmista tuli. Voit myös käyttää jo olemassa olevaa malliasi lataamalla sen palveluumme. Tämän jälkeen voit halutessasi muokata sitä lisäelementeillä. Kannettavasi kiittää.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit