Loading...

Tuo yrityksesi asiakkaan kotiovelle.

  • 2 eri kokoa (katso UKK)
  • Mattapintainen tai kiiltävä paperi
  • Standard & premium
  • Kirkas neliväripainatus
  • Kappalemäärä 50–10 000

Edullinen & monipuolinen
Etsitkö edullista ja hyväksi havaittua tapaa mainostaa yritystäsi? Mukautettavat ovimerkit ovat oiva markkinointikeino monenlaisiin eri kampanjoihin ja hankkeisiin. Niiden avulla voit saada enemmän irti mainonnasta kohdistamalla kampanjasi tiettyihin kaupunginosiin tai asuinalueisiin. Lisäksi niitä on vaikea olla huomaamatta.

Tehokas ja helppo
Ovimerkkien pieni koko ja tyylikäs muoto mahdollistavat lukuisat tavat esitellä yritystäsi mahdollisille asiakkaille. Siinä on tarpeeksi tilaa tuotetiedoille, palvelujen kuvauksille, tarjouksille, valokuville, QR-koodeille ja muille tiedoille. Niissä olevan valmiin reiän ansiosta käytännölliset ja jämäkät ovimerkit on helppo ripustaa erilaisiin ovenkahvoihin.

Nopea ja helppo suunnitteluprosessi
Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Selaa laajaa mallivalikoimaamme, josta löytyy eri teemoja ja värejä. Ovimerkeistä on saatavana kahta eri kokoa, pieni (89 x 216 mm) ja suuri (114 x 279 mm). Ne ovat täysin mukautettavia, joten voit helposti muokata niitä mieleiseksesi ja sisällyttää niihin kaikki haluamasi tiedot. Ja jos et löydä haluamaasi mallia, voit käyttää omaa mallia tai pyytää suunnittelijoitamme luomaan sinulle sellaisen. Suunniteltuasi ovimerkin, me hoidamme loput. Ovimerkit painatetaan nelivärisenä ja toimitetaan kotiovellesi valmiina käyttöön.

Ovimerkki

VistaPrintin valikoimassa on Ovimerkit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit