Loading...

Tee kätevästi kaksois- ja kolmoiskopioita räätälöityjen laskuvihkojen avulla.

  • Kaksi eri kokoa
  • Paperilaatu 60 g/m²
  • Neliväripainatus
  • 50 kpl kolmen sivun kuittia – valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen

Huomaa: Älä korosta tai lisää taustavärejä alueille, jotka on tarkoitettu kirjoittamista varten (esim. laskun "yhteensä"-osio), sillä se estää kirjoitetun tekstin kopioimisen kopioarkeille.

Kätevät asiakaskopiot
Kuittivihot helpottavat nopeasykkeisen liiketoimintasi sujumista. NCR-paperi tallentaa kaiken mitä kirjoitat useammalle sivulle, ja auttaa pitämään johdonmukaista kirjaa maksukuiteista, tilauksista ja sopimuksista. Kuittivihoissa on 50 kolmen sivun kuittia – valkoinen, keltainen ja vaaleanpunainen. Luo yksilöllisellä tuotemerkilläsi varustettuja kaksois- ja kolmoiskopioita työtapahtumista.

Personoitu ja ammattimainen
Yksilöllisten kuittivihkojen avulla voit tarjota asiakkaillesi entistä räätälöidymmän kokemuksen. Lisää logosi ja tyylisi rautakaupasta ammatillisiin palveluihin viimeisteltyä, ammattimaista ilmettä varten. Tarjoamme neliväripainatuksen jokaiselle arkille, jotta kuittivihkosi on kauttaaltaan selkeä ja johdonmukainen. Arkit on helppo repäistä irti, jotta asiakas saa joka kerta siistin kopion.

Yksinkertainen suunnitella
Oletko valmis antamaan brändätyn ulkoasun liiketapahtumillesi? Aloita valitsemalla koko ja selaamalla räätälöitäviä mallipohjia. Valittuasi kuittivihon ulkoasun lisää siihen yksityiskohdat yrityksesi erottamiseksi muista. Tee sitten tilaus ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme. Painamme ammattitaidolla valitsemasi määrän yksilöllisiä kuittivihkoja ja toimitamme ne tuota pikaa.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit