Loading...

Kasvotarrat painatuksella

Ikuista kauniit hymyt ja hassut ilmeet VistaPrintin kasvotarroihin. Ammattimaisesti leikatut tarrat, joissa ihmisille, lemmikkieläimille ja ryhmille sopivia vaihtoehtoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Tee tilannekuvista ja selfieistä muotoon leikattuja tarroja, jotka voi kiinnittää vaikka läppäriin tai juomapulloon

  • 6 kokoa saatavilla 
  • Mukautettu muotoon leikattu muoto 
  • Vettähylkivää valkoista muovia 
  • Helposti irrotettava tausta 
  • Liima, joka ei jätä jälkiä 
  • Laadukas neliväripainatus 

Tee valokuvista tarroja
Etsitkö vähän persoonallisempaa tapaa koristella käyttöesineitäsi? Personoidut kasvotarrat ovat hauska tapa koristella esineitä. Sinetöi kortti pusukuvalla tai koristele valokuva-albumi sen sisällä olevien henkilöiden kuvilla. Muotoonleikatut tarrat ovat hauska tapa koristella muistikirjat, puhelimet ja muut käyttöesineet lempikasvoillasi.

Valitse kuva muokattavaksi
Olipa kyseessä parhaan kaverisi ottama hassu selfie tai kuva mopsistasi hattu päässä, voimme muuttaa suosikkikuvasi tarraksi, jonka käyttötarkoitukset ovat lähes rajattomat. Vedenkestävät tarrat sisä- ja ulkokäyttöön eivät jätä jälkiä ja niitä on saatavana 6 eri kokoa. Valokuvatarrat sopivat erinomaisesti pieniin lahjoihin, toimiston sisustukseen ja ihan vain hauskanpitoon.

Yksinkertainen, helppo suunnitteluprosessi
Voit ladata valokuvasi suunnittelustudioomme ja muokata sitä vaihtamalla taustaväriä ja lisäämällä leikkausviivat. Lähetämme sitten tarrat sinulle, valmiina tuottamaan iloa. Äläkä unohda, että me autamme mielellämme! Voit ottaa yhteyttä suunnittelijaan, jos tarvitset apua tai inspiraatiota – klikkaa "Autamme mielellämme" suunnittelustudion oikeasta alakulmasta.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit