Loading...

QR–kooditarrat

Jaa verkkosivustosi, yhteystietosi, alennukset ja paljon muuta QR-kooditarrojen avulla. Saatavana kolme eri muotoa ja useita eri kokoja. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Muoto
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Luo yritykseesi helppo ja välitön yhteys ja osallistavuus yksilöllisten QR-tarrojen avulla.

  • Kolme eri muotoa
  • Neljä kokovaihtoehtoa kutakin muotoa kohti
  • Kestävää valkoista muovia
  • Automaattisesti luodut QR-koodit
  • Elävä neliväripainatus

Kätevä ja nopea liitettävyys
Yksilölliset QR-tarrat tarjoavat asiakkaillesi saumattoman tavan olla yhteydessä yritykseesi. Voit ohjata asiakkaat verkkosivustollesi, sosiaalisen median sivuillesi tai kampanjatarjouksiin yhdellä nopealla skannauksella. Se on kätevä tapa pitää asiakkaat ajan tasalla ja kannustaa heitä oppimaan lisää brändistäsi ja tuotteistasi.

Helppo valmistella ja käyttää
QR-kooditarrojemme käyttö ei voisi olla yksinkertaisempaa. Koodit luodaan automaattisesti meille antamistasi URL-osoitteista. Niin helppoa se on. Voit lisätä ne asiakkaittesi tilauksiin tai sijoittaa niitä ympäri myymälääsi tai ravintolaasi ruokalistoja tai UKK-sivuja varten. Myymälän ikkunoihin tai pöytiin kiinnitetyt tarrat tarjoavat asiakkaille pääsyn yritykseesi, ja kannettavassa tietokoneessa tai vesipullossa brändisi tiedot kulkevat kätevästi.

Tee siitä omasi
Valittuasi URL-osoitteen on aika työstää tarrat. Meillä on paljon malleja, joita voit kokeilla. Voit myös ladata oman mallisi, logosi, grafiikkasi ja paljon muuta. Kerrottuasi meille, mihin QR-koodi laitetaan, voit laittaa tilauksesi eteenpäin. Jos tarvitset apua, suunnitteluasiantuntijamme auttavat mielellään.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit