Loading...

Tyynyt

Muuta suosikkihetkesi todelliseksi hyvän mielen lahjaksi. Pehmeät, yksilölliset valokuvatyynyt, joissa on kaksipuolinen, helposti ladattava kuvien painatus. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Siirrä kuvasi palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää mukavuutta sisustukseen valokuvatyynyillä.

  • Kolme kokoa
  • 200 g/m² kestävää polyesteriä
  • Kaksi kangasvaihtoehtoa
  • Valkoinen piilovetoketju
  • Yksi- tai kaksipuolinen painatus

Koristelu: Neliväripainatus

Hoito: Vain täsmäpuhdistus tai kuivapesu.

Täydellinen käpertymistä varten
Etsitkö lahjaideaa, joka tuntuu kuin joku antaisi sinulle halin? Tyynyt omalla painatuksella ovat ainutlaatuinen lahja jollekin erityiselle henkilölle. Laitatpa niihin sitten suosikkivalokuvia tai -värejä luot varmasti tuotteen, jota he pitävät aina lähellään.

Oman tyylisi mukaan suunniteltu
Pehmeästä, mutta kestävästä 100 % polyesteristä valmistetut persoonalliset valokuvatyynyt ovat mukavia lisävarusteita sänkyihin, istuimiin ja moneen muuhun. Lisäksi sinulla on paljon suunnitteluvaihtoehtoja: Painata kuva vain tyynyn yhdelle puolelle, etuosasta takaosaan jatkuvana kuvana tai lisää täysin erilaiset kuvat kummallekin puolelle.

Saumaton kuvien lataus
Aloita yksilöllisten tyynyjen luominen lataamalla valitsemasi korkearesoluutioinen kuva. Tarkista valitsemasi malli, lisää haluamasi yksityiskohdat ja jätä loppu meidän hoidettavaksemme. Valokuvatyynysi painetaan korkealaatuiselle kankaalle, ja pian saatkin sen jo ihailtavaksesi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit