Loading...

Personoitu seinätaide

Muuta suosikkivalokuvasi tyylikkäiksi sisustuselementeiksi tai persoonallisiksi lahjoiksi.
canvas-taulut
 
 
 
Vaahtomuovitaulu
 
metallinen seinätaide
 
seinätaide
 
 
 
Syntymäpäiväjuliste
 

Tee valitsemastasi huoneesta uusi lempipaikkasi persoonallisen seinätaiteen, kuten canvas-taulujen, yksittäiskappaleiden tai monien muiden vaihtoehtojen avulla.

Haluatko suunnitella yksilöllisen lahjan takanreunukselle tai muuttaa huoneen inspiroivaksi taustakulissiksi? Personoidun perhekuvakokoelmamme avulla voit muuttaa valokuvasi tai taideteoksesi ainutlaatuisiksi seinätauluiksi.

Edulliset ja monipuoliset julisteet on helppo valinta suuren tekstin ja valokuvien esittelyyn. Canvas-taulut ovat tukevia, vääntymättömiä ja valmiina kehyksissä, joten ne on helppo ripustaa. Puukyltit on valmistettu 12 mm:n paksuisesta teksturoidusta ja mattapintaisesta vanerista antaen taideteokselle aidon, rustiikkisen ilmeen. Metallikyltit ovat ruostumattomia ja erittäin laadukkaita. Niiden haalistumaton muste saa väri- ja mustavalkokuvasi erottumaan.

Valitse yksilöllinen seinäsisustustuote, joka toteuttaa parhaiten luovuuttasi, ja selaa sitten mallejamme tai lataa oma mallisi. Riippumatta kodinsisustus- tai lahjatarpeistasi löydät valikoimasta yksilöllisiä taideprinttejä, jotka auttavat luomustasi erottumaan joukosta.