Loading...

Personoitu seinätaide

Muuta suosikkivalokuvasi tyylikkäiksi sisustuselementeiksi tai persoonallisiksi lahjoiksi.
Uusi
canvas-taulut

Canvas-taulut

Tee parhaista valokuvistasi seinävalmiita taideteoksia.
 
Uusi

Kehystetyt julisteet

Ripustusvalmiit julisteet jättävät enemmän aikaa sisustamiseen.
 
Uusi

Valokuvataulut

Helposti kiinnitettävät taulut voi järjestää uudelleen ja irrottaa oman mielen mukaan.
 
Uutta
Vaahtomuovitaulu

Vaahtomuovitaulut

Kevyt mutta kestävä – sopii pienemmälle budjetille.
 
Uutta
Alumiinitaulu, jossa on kaksi toisiaan halaavaa lasta.

Alumiinitaulut

Tarkka painatus pinnoitetulle tai harjatulle metallipinnalle teollistyyliseen sisustukseen.
 
Uutta
seinätaide

Akryylitaulut

Runsaat, eloisat värit ja kiiltävä viimeistely saavat aikaan modernin ja sulavalinjaisen tyylin.
 
Uusi

Puutaulut

Kokeile teksturoitua, pinnoittamatonta, mattapintaista vaneria rustiikkisen ilmeen luomiseen.
 
Uusi

Seinävaatteet

Suunnittele huomion kiinnittävä seinävaate, joka määrittää koko huoneen tyylin.
 
Syntymäpäiväjuliste

Julisteet

Klassiset, edulliset julisteet sopivat niin leikkihuoneeseen kuin eri juhliin ja tapahtumiin.
 

Tee valitsemastasi huoneesta uusi lempipaikkasi persoonallisen seinätaiteen, kuten canvas-taulujen, yksittäiskappaleiden tai monien muiden vaihtoehtojen avulla.

Haluatko suunnitella yksilöllisen lahjan takanreunukselle tai muuttaa huoneen inspiroivaksi taustakulissiksi? Personoidun perhekuvakokoelmamme avulla voit muuttaa valokuvasi tai taideteoksesi ainutlaatuisiksi seinätauluiksi.

Edulliset ja monipuoliset julisteet on helppo valinta suuren tekstin ja valokuvien esittelyyn. Canvas-taulut ovat tukevia, vääntymättömiä ja valmiina kehyksissä, joten ne on helppo ripustaa. Puukyltit on valmistettu 12 mm:n paksuisesta teksturoidusta ja mattapintaisesta vanerista antaen taideteokselle aidon, rustiikkisen ilmeen. Metallikyltit ovat ruostumattomia ja erittäin laadukkaita. Niiden haalistumaton muste saa väri- ja mustavalkokuvasi erottumaan.

Valitse yksilöllinen seinäsisustustuote, joka toteuttaa parhaiten luovuuttasi, ja selaa sitten mallejamme tai lataa oma mallisi. Riippumatta kodinsisustus- tai lahjatarpeistasi löydät valikoimasta yksilöllisiä taideprinttejä, jotka auttavat luomustasi erottumaan joukosta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Se riippuu omista mieltymyksistäsi! Kaikilla valokuvatauluillamme on omat piirteensä, jotka voivat luoda tilaan erilaisen ilmeen ja tunnelman. Esimerkiksi canvas-taulut ovat ajattomia, jotka antavat seinälle teksturoidun ilmeen. Ne ovat myös kevyitä ja helpot ripustaa. Kehystetyt julisteet sopivat tyylikkään ilmeensä ansiosta gallerian seinille tai hienostuneisiin toimistotiloihin. Puutaulut taas antavat seinälle rustiikkisen ilmeen, joka lisää kotiisi lämpöä ja viihtyisyyttä. Metallikyltit ovat ruostumattomia ja erittäin laadukkaita. Niiden haalistumaton muste saa väri- tai mustavalkovalokuvasi loistamaan. Valitse seinätaidetta, joka tuntuu eniten omaltasi, äläkä pelkää sekoittaa ja yhdistellä eri tyylejä luodaksesi ainutlaatuisen ilmeen. 

Oman seinätaiteen luominen VistaPrintillä on helppoa. Sinun tulee vain seurata näitä yksinkertaisia vaiheita:

  • Valitse Taideprintit: valitse tilaan parhaiten sopiva koko ja taulutyyppi. Meiltä löytyy valokuvatauluja jokaiseen tyyliin ja makuun klassisesta canvaksesta särmikkääseen alumiiniin.
  • Lataa kuvasi: valittuasi taulutyypin on aika lisätä valokuvat. Valitsemastasi tuotteesta riippuen voit luoda kollaasin tai lisätä yksittäisen tilannekuvan helpon kuvanlataustyökalumme avulla. Ja jos tarvitset inspiraatiota matkan varrella, meiltä löytyy kymmeniä mallipohjia, joita voit muokata mieltymystesi mukaan.
  • Muokkaa oma mallisi: sovella muokkausvaihtoehtojamme ja luovuuttasi, niin saat uusia taideprinttejä! Haluatko valokuvaprintin äskettäisestä sukukokouksesta? Voit lisätä siihen myös vuosiluvun tekstityökalumme avulla. Haluatko tehdä vastasyntyneen pienokaisesi valokuvasta kokoelman canvas-tauluja? Voit lisätä pienokaisen nimen suoraan printtiin ja valita mieleisesi fontin koon ja tyylin.
  • Esikatsele ja tarkista: kun kaikki yksityiskohdat ovat valmiit, käytä mallin esikatselutyökalua varmistaaksesi, että kaikki näyttää hyvältä. Jos haluat muuttaa jotain tässä vaiheessa, se onnistuu vielä hyvin.
  • Tee tilauksesi: vahvista tilauksesi, niin me huolehdimme lopusta. Taulusi painetaan ammattimaisesti ja pakataan lähetystä varten. Uusi seinätaiteesi saapuu perille valmiina ilahduttamaan katsojia ja piristämään niiden taustalla olevaa seinää.

Kyllä! Suunnittelustudiossa seinäprintteihin voi lisätä tekstielementtejä, kuten kuvatekstejä, päivämääriä, sitaatteja ja muuta tekstiä.

Seinätaiteesta huolehtiminen riippuu tuotteen materiaalista. Suosittelemme lisäksi valokuvaprinttien pitämistä poissa suorasta auringonvalosta ja kosteudelle alttiina olevilta alueilta. Näiden vinkkien avulla seinätaide pysyy hyväkuntoisena ja kauniina tulevinakin vuosina.