Siirry suoraan pääsisältöön
Loading...

Yksilölliset seinälle ripustettavat taulut

Muuta suosikkivalokuvasi tyylikkäiksi sisustuselementeiksi tai persoonallisiksi lahjoiksi.

Tuotteet

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tee tietystä huoneesta uusi lempipaikkasi persoonallisen seinätaiteen avulla – canvas-taulut, yksittäiskappaleet ja paljon muuta.

Haluatko uudistaa kotisi ilmeen? Seinätaide voi muuttaa huoneen ulkoasua nopeasti ja huomiota herättävästi tavalla, joka ilmentää ainutlaatuista makuasi ja persoonallisuuttasi. VistaPrint auttaa sinua suunnittelemaan tyylikästä, itsesi näköistä seinätaidetta. Voit valita laajasta valikoimasta eri tyylejä ja hintoja. Riippumatta siitä, kaipaatko kotiisi modernia akryylitaulua, klassisempaa canvas-taulua vai näyttävää seinävaatetta, voit suunnitella uniikin teoksen omasta suosikkivalokuvastasi, alkuperäisestä taidekuvasta tai jostakin muusta.

Suunnitteluprosessi kannattaa aloittaa valitsemalla materiaali, joka sopii sisätiloihisi ja sisustusmakuusi. Valitsitpa minkä tuotteen tahansa, autamme sinua haluamiesi kuvien tai kuvioiden lataamisessa palveluun. Tarvittaessa voit myös pyytää apua asiantuntijoiltamme. Kun olet valmis tekemään tilauksen, me huolehdimme lopusta: hoidamme painatuksen, pakkauksen ja toimituksen ammattitaidolla. Taulu tai seinävaate toimitetaan valmiina esille asettamista varten – sinun tarvitsee vain nauttia lopputuloksesta.