Loading...

Käyntikorttikotelot

Pidä käyntikorttisi kätevästi käsillä tyylikkään kotelon avulla. Saatavilla on sekä pöytätelineitä että koteloita.

Näytä kaikki tuotteet

 
 
Metalliset käyntikorttikotelot
 
 
 
Mustat nahkakotelot vaakasuuntaisille käyntikortille
 
 
 
Taitettavat punaiset nahkakotelot käyntikorteille
 
 
Metalliset pöydällä pidettävät käyntikorttitelineet
 
 

Pidä käyntikorttisi käden ulottuvilla kätevissä, ammattimaisissa käyntikorttikoteloissa

Haluatko pitää yhteystietosi käden ulottuvilla – ja tehdä vaikutuksen asiakkaisiin? Valitse käyntikorttikotelo, joka näyttää hyvältä työpöydällä ja antaa ammattimaisen vaikutelman, missä ikinä kuljetkin. Meiltä löydät nahkaisia ja metallisia käyntikorttikoteloita ja -telineitä, ja voit tilata koteloon myös personoidun kaiverruksen. Älä jää odottelemaan! Valitse haluamasi tyyli, materiaali ja väri ja varmista, että käyntikorttisi pysyvät aina käden ulottuvilla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Totta kai. Jos haluat katsoa, mitä tekstiä tai kuvia koteloon voi lisätä, tutustu kaiverrettuihin metallisiin käyntikorttikoteloihimme.

Meillä ei ole erityisiä koteloja juuri neliönmuotoisia käyntikortteja varten, mutta metalliverkkoinen käyntikorttitelineemme on hyvä vaihtoehto työpöydällä käytettäväksi.

Käyntikorttikoteloihimme mahtuu jopa 25 vakiomallista korttia – tarkka lukumäärä riippuu kotelotyypistä. Voit tarkastaa määrät yltä. Pöydällä käytettäviin käyntikorttitelineisiin mahtuu keskimäärin 60 vakiomallista korttia.

Kotelovalikoimamme kattaa monia erilaisia värejä, tyylejä ja materiaaleja, joten uskomme, että niistä löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle käyttäjälle. Kun kyse on muista tuotteista kuin vaatteista, emme suuntaa niitä erityisesti kummallekaan sukupuolelle.

Kyllä, ne mahtuvat tavalliseen taskuun tai käsilaukkuun hyvin.