Loading...

Naisten kapeamallinen Russell® Soft touch T-paita

Luo yhdenmukainen ja ammattimainen ilme henkilökuntaa tai tiimiä varten. Tutustu muokattaviin mallipohjiin tai lataa oma mallisi interaktiiviseen suunnittelustudioomme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Käytä logoasi tai malliasi mukavaan, muodikkaaseen paitaan.

  • 100% rengaskehrättyä puuvillaa
  • Koot S–XL
  • Vartalonmyötäinen T-paita
  • Täysväripainatus saatavana selkäpuolelle
  • Saatavana myös miesten mallina

Koristelu: Suoraan vaatekappaleeseen (rajattomasti painovärejä ja -malleja. Pehmeän tuntuinen. Mukava yllä).

Hoito-ohje: Käännä paita nurinpäin ennen konepesua kylmässä vedessä. Käytä pesuainetta ilman valkaisuainetta. Älä käytä rumpukuivausta. Älä silitä kohtaa, jossa on painatus.

Huomaa: Tämä T-paita on kapeamallinen. Jos haluat väljemmän paidan, voit valita normaalia kokoasi suuremman koon.

Mukava ja tyylikäs

Rengaskehrätty puuvilla on materiaalina pehmeä ja hengittävä, joten kaikki tiimin jäsenet voivat tuntea olonsa mukavaksi ja antaa samalla paidan viestin tulla huomatuksi. Lisäksi T-paidat on suunniteltu vakiomallista T-paitaa kapeamman mallisiksi, mikä takaa stailatun ilmeen muttei vähennä käyttömukavuutta. Jos haluat väljemmän paidan, valitse normaalia kokoasi suurempi koko.

Painatuksen saa etu- ja takapuolelle

Haluatko luoda yhdenmukaisen ja mukavan asun yrityksen työntekijöitä tai muuta tiimiä varten? Omalla painatuksella varustetut, pehmeäntuntuiset T-paitamme tekevät yhtenäisen ilmeen suunnittelusta helppoa. Voit lisätä painatuksen sekä paidan etupuolelle että selkään, mikä tuplaa brändisi näkyvyyden. Paidat sopivat eri tilaisuuksiin, työntekijöiden työvaatteiksi ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Interaktiivinen suunnittelustudio

Valitse haluamasi tarjoamistamme tuotevaihtoehdoista ja suunnittele juuri omia tarpeitasi vastaava paita. Voit lisätä haluamasi yksityiskohdat (kuvat, tekstin ja muuta) ja viimeistellä paidan toiveidesi mukaan. Me huolehdimme lopusta. T-paitasi painetaan ammattimaisesti, ja käyttövalmiit tyylikkäät paidat toimitetaan sinulle pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit