Loading...

Naisten kapeamallinen Russell® Soft touch T-paita

Luo yhdenmukainen ja ammattimainen ilme henkilökuntaa tai tiimiä varten. Tutustu muokattaviin mallipohjiin tai lataa oma mallisi interaktiiviseen suunnittelustudioomme. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Käytä logoasi tai malliasi mukavaan, muodikkaaseen paitaan.

  • 100 % rengaskehrättyä puuvillaa
  • Koot S–XL
  • Kapeamallinen T-paita
  • Neliväripainatus saatavana takapuolelle
  • Saatavana myös miesten mallina

Koristelu: Neliväripainatus (suoraan vaatekappaleeseen)

Hoito-ohje: Käännä paita nurinpäin ennen konepesua kylmässä vedessä. Käytä pesuainetta ilman valkaisuainetta. Älä käytä rumpukuivausta. Älä silitä kohtaa, jossa on painatus.

Huomaa: Tämä T-paita on kapeamallinen. Jos haluat löysemmän paidan, valitse yhtä suurempi kokonumero

Mukava ja tyylikäs

100-prosenttinen rengaskehrätty puuvilla on materiaalina pehmeä ja hengittävä, joten kaikki tiimin jäsenet tuntevat olonsa siinä mukavan tyylikkäiksi ja samalla paidan viesti tulee huomatuksi. Lisäksi T-paidat on suunniteltu vakiomallista T-paitaa kapeamman mallisiksi, mikä takaa stailatun ilmeen muttei vähennä käyttömukavuutta. Jos haluat väljemmän paidan, valitse yhtä suurempi kokonumero

Painatus sekä paidan etu- että takapuolelle

Haluatko suunnitella yhdenmukaisen ja mukavan asun yrityksen työntekijöille tai tiimikavereille? Omalla painatuksella varustetut, pehmeäntuntuiset T-paitamme tekevät yhtenäisen ilmeen suunnittelusta helppoa. Voit lisätä painatuksen sekä paidan etu- että takapuolelle tuplataksesi brändisi näkyvyyden. Paidat sopivat eri tilaisuuksiin, työntekijöiden työvaatteiksi ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Intuitiivinen suunnittelustudio

Tutustu tuotevalikoimaamme ja suunnittele tarpeisiisi sopiva paita. Voit lisätä haluamasi yksityiskohdat (kuvat, tekstin ja muuta) ja viimeistellä paidan toiveidesi mukaan. Me huolehdimme lopusta. T-paitasi painetaan ammattimaisesti, ja käyttövalmiit tyylikkäät paidat toimitetaan sinulle pian.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit