Loading...

Suunnittele tapahtumiin pehmeitä ja laadukkaita T-paitoja, jotka ovat valmiita rokkaamaan.

– Seitsemän eri värivaihtoehtoa – Kokovaihtoehdot S–3XL – Kevyt, 160 g/m², 100 % reilun kaupan luomupuuvilla – Saatavana koko etupuolen, vasemmanpuoleisen rinnan ja takapuolen painatus – Tilausmäärä 1–150 – OEKO-TEX®-sertifioitu

Koristelu: Suoraan vaatekappaleeseen – rajattomasti painovärejä ja -malleja. Elävät värit ja pitkään käytössä kestävä painatus. Pehmeä materiaali, mukava päällä.

Malli: normaali.

Hoito-ohje: Pese nurinpäin kylmässä vedessä. Vältä valkaisuaineita, kuivausrummun käyttöä ja kemiallista pesua. Älä silitä koristeltujen kohtien päältä.

Juhli tyylillä
Kyllä se vain niin on, että joskus vaan on hauskempaa, kun kaikilla on päällään samanlaiset T-paidat. Olitpa sitten järjestämässä polttareita tai juhlimassa pyöreitä vuosia, persoonalliset tapahtumapaidat luovat yhtenäisen ilmeen. Ne vahvistavat juhlahenkeä ja saavat koko jengin näyttämään hyvältä. Ja juhlien jälkeen T-paidat jäävät muistoksi polttareiden tai syntymäpäivien hauskoista hetkistä. Etsitkö vapaaehtoistyöntekijöitä paikalliseen tapahtumaan? Tarvitsetko asut kavereille vaellusretkeä varten? Omalla painatuksella varustetut T-paidat ovat täydellinen vaihtoehto myös näihin tarkoituksiin. Paitojen minimitilausmäärä on yksi, joten jos tarvitset vain yhden paidan ryhmänjohtajalle tai kunniavieraalle, meiltä saat sen.

Pehmeätuntuinen, erinomainen laatu
Käytämme CottoVer®-paitoja, jotka on valmistettu OEKO-TEX®-sertifioidusta puuvillasta. Se tarkoittaa sitä, ettei kangas sisällä haitallisia kemikaaleja ja tuntuu siksi hyvältä iholla. Tapahtuma-T-paidat ovat myös kevyitä ja sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mallit painetaan eloisalla neliväripainatuksella, joten yksityiskohtaisimpaankin grafiikkaan saa kauniita värivaihteluja (täydellinen valokuville ja kuvituksille).

Ainutlaatuinen kokemus
Saumattoman valokuvien latausprosessin ja eri tapahtumiin sopivien mallien avulla yksilöllisen T-paidan luominen on todella helppoa. Siirry galleriaan ja tutustu eri malleihin haluamasi tyylin ja tapahtumasi teeman mukaan. Kun olet valinnut mieleisesi mallipohjan, sinun tarvitsee vain lisätä siihen haluamasi teksti (älä unohda paidan selkäpuolta!). Voit jopa laittaa eri nimen jokaiseen paitaan napsauttamalla "Nimet"-kuvaketta studiossa. Etkö näe mieleistäsi mallia? Se ei ole mikään ongelma. Suunnitteluammattilaisemme auttavat sinua luomaan ihastuttavan T-paidan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit