Loading...

Tutustu koko valikoimaan brändäämättömiä pakkaustuotteitamme

Suosituimmat tuotteet

Tutustu tuotteisiin, jotka viedään käsistä virtuaalihyllyiltämme.

Lisätarvikkeet ja -osat

Tee kuvioimattomasta, brändäämättömästä pakkauksesta tyylikäs. Voit lisätä siihen trendikkäitä lisätarvikkeitamme.

Hae juuri sinulle sopiva tuote

Valitse yksilöllisten kylttien, tarrojen, painetun mainonnan ja muiden tuotteiden valikoimastamme.

Pidä malli yksinkertaisena ja anna ruoan puhua brändäämättömien pakkausten avulla

Kun hössötystä ja hienouksia ei tarvita, kuvioimattomat elintarvikepakkaukset ovat nopea, yksinkertainen ja kustannustehokas tapa valmistautua seuraavaan suureen tilauskierrokseen. Meiltä löytyy valikoima brändäämättömiä pakkauksia, joita on helppo varastoida odottamaan noutoruokatilauksia, catering-töitä ja ruokatoreja. Tarjolla on myös kierrätettäviä ja kompostoitavia vaihtoehtoja.

Jos haluat lisätä väriä tai logosi kuvioimattomiin pakkauslaatikoihin, VistaPrintiltä löytyy erilaisia pakkaustarvikkeita kuten rullatarrat, ruokaetiketit ja itseliimautuva pakkausteippi. Käytä niitä elintarvikepakkausten sulkemiseen, tuotetietojen jakamiseen sekä brändisi tai logosi esittelyyn. Varmista, että asiakkaat tietävät, mistä he voivat hakea laadukasta syötävää.

Usein kysyttyä

Kyllä, elintarvikepakkauksemme ovat elintarviketurvallisia.  Elintarvikepakkauksemme ovat elintarviketurvallisuusmääräysten mukaisia. Mukit on valmistettu yksi- ja kaksikerroksisesta paperista, jotta ne pitäisivät ruoan lämpimänä tai kylmänä.  

Kaikki elintarvikepakkauksemme täyttävät EU:n kertakäyttömuovia koskevat määräykset, mikä on laaja-alainen säädös muovisaasteiden vähentämiseksi. 

Emme suosittele elintarvikepakkausten laittamista mikroaaltouuniin tai astianpesukoneeseen.

Ne toimitetaan litteinä, mutta ne on helppo koota.

Raskaille tuotteille/esineille suosittelemme pakkaus- ja postituslaatikoita. Kevyille tuotteille, kuten tekstiileille, asiakirjoille, vaatteille ja lahjakorteille, suosittelemme kartonkikirjekuoria ja postituspusseja.