Loading...

Postikortit

Tee paperinpalasta monipuolinen markkinointiväline. Tutustu täysin mukautettaviin mallipohjiin sekä mallien helppoon lataukseen. FSC®-sertifioitu tuote. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Paperin paino
Paperilaatu
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Laita sana kiertämään yksilöityjen flyerien avulla.

  • 5 kokovaihtoehtoa
  • Useita paperilaatuvaihtoehtoja
  • 2 paperin painovaihtoehtoa
  • 2 kulmamuotoiluvaihtoehtoa
  • Saatavilla kaksipuolinen painatus
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Monipuolinen & tehokas
Kun kyse on pienyrityksen markkinoinnista, pienellä mukautetulla postikortilla voi olla suuri vaikutus. Käteviä kortteja voi hyödyntää monin eri tavoin – postittaa asiakkaille eri kampanjoiden tiimoilta, lisätä omiin tuotepaketteihin, hyödyntää kutsuina jne. Olitpa sitten järjestämässä erikoistapahtumaa tai mainostamassa verkkokauppaasi, anna vanhoille ja potentiaalisille asiakkaille kaikki tiedot yhdessä kätevässä, mukana kulkevassa paketissa.

Yksinkertainen ja huomiota herättävä
Postikortti on yritysten suosima mainosväline, ja jolla on helppo lisätä henkilökohtaista tuntua ja ammattimaista vaikutelmaa. Postikorttimme on valmistettu FSC®-sertifioidusta paperista, ja tarjoamme useita mukautettavia vaihtoehtoja. Valitse postikortin paperilaatu, paino, kulmatyyppi ja koko, jotta tuloksi syntyy vastaanottajille mieluisa tuote.

Helppo suunnitella
Oletko valmis aloittamaan suunnittelun? Aloita tutustumalla täysin mukautettavien mallipohjien valikoimaan. Tarjolla on myös malleja eri aloille ja tapahtumiin. (Onko sinulla oma valmis malli? Käytä mallinlataustoimintoamme.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen tärkeät tiedot ja valitsemalla siihen sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Me huolehdimme lopusta. Postikorttisi toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltyinä ja valmiina käyttöä varten.

VistaPrintin valikoimassa on Postikortit mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit