Loading...

Korosta brändiäsi tyylikkäillä mainoslipuilla, joita ei voi olla huomaamatta.

– Valikoimassa eri kokoja – Setti sisältää lipun, tangon, valitun jalustan ja kantolaukun – Yksi- tai kaksipuoliset painatusvaihtoehdot – Kestää jopa 17 m/s:n tuulen – Neljä erilaista lipunjalustaa

Huomaa: Saat lisätietoja lipun kokoamisesta lataamalla tämän PDF-oppaan.

Anna logollesi näkyvyyttä
Anna logosi liehua korkealla tapahtumissa, messuilla ja monissa muissa tilaisuuksissa sulkalippujen avulla. Nämä tyylikkäät liput seisovat korkealle ulottuen sisätiloissa tai lepattavat tyylikkäästi tuulessa ja herättävät huomiota kaikkialla, missä niitä tarvitaan. Niiden huomattava koko ja ainutlaatuinen muoto antavat brändin nimien tai logon esittelylle rohkean ja hienostuneen ilmeen, erityisesti pitkille sellaisille. Painatuksen saa joko yhdelle tai molemmille puolille, joten kaikki haluamasi mahtuu varmasti mukaan.

Helppo koota sisälle tai ulos
Painettujen lippujemme mukana tulee kaikki mitä tarvitset tasaiselle pinnalle pystyttämiseen. Pakkaukseen sisältyy säänkestävä polyesterilippu, tanko, valitsemasi jalusta ja pehmustettu kantolaukku kuljetusta varten. Saatavana pitkäkestoiseen ulkokäyttöön tarkoitettua rei'itettyä materiaalia. Näitä lippuja voit pystyttää milloin ja minne tahansa.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Tutustu muokattaviin lippumalleihimme, joiden joukosta löydät myös toimiala- ja tapahtumakohtaisia vaihtoehtoja. Kun olet löytänyt suosikkisi, voit lisätä siihen haluamasi yksityiskohdat verkkostudiossamme. Tämän jälkeen me huolehdimme lopusta – tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Lippusi toimitetaan tyylikkään näköisenä ja valmiina tekemään vaikutuksen ohikulkijoihin.

VistaPrintin valikoimassa on Sulkaliput mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit