Loading...

Tehosta pakkausrutiinejasi muokattavilla tuotepakkauksilla.

  • 15 kokovaihtoehtoa
  • Kolme laminointivaihtoehtoa
  • Helppo koota
  • Sisä- ja ulkopuolen painatus
  • Minimitilauksen määrä 25
  • FSC®-sertifioitu tuote: Valmistettu vastuullisesti hankituista materiaaleista

Kevyiden tuotteiden höyhensarjamestari
Etsitkö tapoja tehdä paketin avaamisesta unohtumaton kokemus? Tuotepakkaustemme avulla annat tuotteillesi ja mainoslahjoille erottuvan ja ammattimaisen ilmeen. Tuotepakkaukset ovat ihanteellisia kevyille tuotteille, helposti koottavia ja ne tuovat tuotteesi esille samalla kun ne mainostavat brändiäsi. Painatus sekä sisä- että ulkopuolelle tarjoaa paljon markkinointitilaa ja mahdollisuuden jättää asiakkaille kiva pikkuviesti.

Monipuoliset vaihtoehdot
Valitse eri kokojen, ainutlaatuisten viimeistelyjen ja sisä- ja ulkopainatusvaihtoehtojen joukosta ja luo monipuolisia pakkauksia, jotka saavat asiakkaasi iloiselle mielelle. Tuotepakkausten ylä- ja alaosat sulkeutuvat käänteisellä taittamisella. Pakkaukset sopivat erinomaisesti kevyemmille tuotteille, kuten tuubivoiteille, kylpypalloille ja huulipunille.

3D-suunnittelu
Oletko valmis suunnittelemaan? Valitse koko ja laminointi, minkä jälkeen voit joko valita mallin galleriastamme muokattavaksi tai ladata palveluumme ikioman mallisi. Parhaan painatuslaadun takaamiseksi kannattaa varmistaa, että kuvat ovat selkeitä ja värikkäitä ja että niiden resoluutio on riittävän korkea. 3D-suunnittelustudiossamme voit tarkistaa tuotepakkaukset joka kulmasta varmistaaksesi, että ne ovat juuri sellaisia kuin haluat. Kun suunnitteluvaihe on valmis, me hoidamme loput ja toimitamme tuotepakkaukset sinulle käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit