Loading...

Ikkunatarrat

Hyödynnä näkyvintä tilaasi mahdollisimman tehokkaasti. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Koko
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa malli ja muokkaa sitä
100 % taattu tyytyväisyys

Houkuttele ohikulkijoita pysähtymään ja tutustumaan liikkeeseesi.

  • Yhdeksän eri kokovaihtoehtoa
  • Saatavilla kolme eri materiaalia
  • Kirkas- tai läpinäkymätön tausta
  • Sisä- ja ulkolasivaihtoehdot
  • Eloisa neliväripainatus

Työskenteletkö myymälässä tai toimistotiloissa, jossa on suuria ikkunoita, lasiseiniä tai -tiskejä? Ota pinnat hyötykäyttöön ja kerro alennusmyynneistä, erityisistä tapahtumista tai aukioloajoistasi omien toiveidesi mukaan suunniteltujen ikkunatarrojen avulla. Hyvännäköiset ikkunatarrat voivat herättää ohikulkijoiden kiinnostuksen ja saada heidät pysähtymään liikkeesi kohdalla. Me autamme sinua mielellämme luomaan juuri omiin tarpeisiisi parhaiten sopivimmat ikkunatarrat.

Oletko valmis aloittamaan omien ikkunatarrojen suunnittelun?Valitse ensiksi taustamateriaali, se voi olla joko läpinäkyvä tai läpinäkymätön. Päätä seuraavaksi kumpaa puolta lasista haluat käyttää. Meiltä saat kosteutta kestävät ikkunatarrat ulkokäyttöön tai huomiota herättävät ikkunatarrat sisäkäyttöön, (lue lisää alta). Selaa sitten laajaa nelivärimallien valikoimaamme ja löydä tarpeisiisi sopivin malli.

Valitessasi rei’itetyn vaihtoehdon saat parhaan lopputuloksen jos vältät valkoista fonttia ja liian pientä fonttikokoa (käytä vähintään kokoa 50). Kun ikkunatarrat saapuvat, irrota suojapaperi ja kiinnitä ne ikkunalastalla jonka voit tilata halutessasi ilmaiseksi. Yksilöllisiä ikkunatarroja ei tarvitse huoltaa. Itsetasoittuva kalvoliima tekee ikkunatarrojen irrottamisesta jälkiä jättämättä helppoa.

läpinäkyvä vinyylinen ikkunatarra mainostamaan kampaamoa

VistaPrintin valikoimassa on Ikkunatarrat mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit