Loading...

Ylellisiä ja kestäviä materiaaleja

Ehosta käyntikorttiasi erityislaatuisilla materiaaleilla ja viimeistelyillä.

Yllättävät ja huomionkiinnittävät vaihtoehdot

Tee kortistasi todella erityinen – ja huomionarvoinen.
 
 
 
 
 
 
Erotu eduksesi yksilöllisellä, budjettiystävällisellä mallilla
Anna käyntikortillesi ammattimainen viimeistely. Täytä pikakysely, niin saat vaihtoehdot suunnittelijaltamme 24 tunnin sisällä.
Työskentele yhdessä suunnittelijan kanssa

Siirry tavallisesta käyntikortista muista erottuvaan katseenvangitsevalla materiaalilla ja viimeistelyllä.

Haluatko erottua muista oman alasi yrittäjistä? Kiinnitä ihmisten huomio ja tee heihin lähtemätön vaikutus valitsemalla korttiisi jokin erityisistä paperilaatuvaihtoehdoistamme. Kohdelakkaus ja metallinhohtoinen foliopainatus parantavat korttisi ulkoasua ja korostavat logoasi, nimeäsi tai muita tärkeitä tietoja. Erittäin paksujen käyntikorttien tai muovisten käyntikorttien kaltaisilla vaihtoehdoilla voit esittäytyä rohkeasti, itsevarmasti ja yllättävästi. Tutki siis vaihtoehtojamme ja suunnittele jotain mieleenpainuvaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tutustu myös premium-käyntikortteihimme, joihin on saatavilla erituntuisia pinnoitteita ja eri materiaaleja.

Voit yhdistää kulma-, muoto- ja viimeistelyvaihtoehdot joihinkin (muttet kaikkiin) paperilaatuihin. Joidenkin näiden materiaalien tulostustavan vuoksi personoinnissa on joitakin rajoituksia. Valitse korttityyppi yllä nähdäksesi tarkalleen, mitä vaihtoehtoja sen kanssa on saatavilla.

Kyllä. Lisämaksusta voit lisätä taustapuolen useimpiin näistä vaihtoehdoista, myös muoviin. Ainoa poikkeus on magneettiset käyntikortit.