Loading...

Kirjoitus- ja toimistotarvikkeet

Suunnittele yksilöllisiä toimistotarvikkeita toimivaa työtilaa varten.

15 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
15 tulokset


-

Suunnittele käytännöllisiä ja yksilöllisiä toimistotarvikkeita, jotka inspiroivat sinua joka päivä.

Piristä työtilaasi käytännöllisillä ja inspiroivilla tarvikkeilla. VistaPrintin valikoimissa on suuri määrä erilaisia paperitarvikkeita ja toimistotuotteita, joihin voit lisätä oman logosi, kuvan tai muun haluamasi painatusmallin. Halusitpa muokata työpöytääsi, suunnitella mainoskyniä seuraavaan tapahtumaasi tai yllättää tiimisi räätälöidyillä välipaloilla, personoidut toimistotarvikkeemme pitävät logosi näkyvillä. Suunnittele käytännöllisiä tuotteita, joita asiakkaasi voivat käyttää työssään. Varmistat samalla, että pysyt heidän mielessään. Mikset toisaalta suunnittelisi jotain erityistä itsellesi ja kollegoillesi?

Intuitiivisen suunnittelustudion avulla voit muokata yrityksesi tarvitsemat toimisto- ja kirjoitustarvikkeet tarpeittesi mukaan. Aloita lataamalla sovellukseen logosi tai kuvasi. Voit myös tallentaa suunnittelemasi mallin ja jakaa sen muiden katsottavaksi ennen tilauksen tekemistä. Suunnitteluasiantuntijamme ovat myös aina valmiina auttamaan sinua, jotta voit muuttaa ideasi yksilöllisiksi tuotteiksi.

Usein kysyttyä

Kyllä. Suosittelemme valitsemaan värivaihtoehdon, joka saa logosi parhaiten esille. Jos esimerkiksi painatat mustan logon mustaan tai tummaan tuotteeseen, kuvio ei näy selvästi.

Se riippuu yrityksesi tarpeista ja budjetistasi. Jos etsit mainoslahjoja, muovikynämme sopivat siihen parhaiten. Ne ovat ihanteellisia messuille, kanta-asiakaspakkauksiin, kokouksiin ja moneen muuhun. Jos taas haluat luoda kestävämmän vaikutuksen, metallikynämme ovat loistava tapa pitää yrityksesi nimi ja logo aina esillä.

Totta kai! Kun olet valinnut tuotteen värin, tyylin, koristelun ja lukumäärän, voit ladata mallitiedostot palveluumme. Niiden on oltava jossain seuraavista muodoista: .pdf, .ai, .jpeg, png tai .ppt.

Meillä on laaja valikoima tuotteita, jotka lisäävät käytännöllisyyttä ja tyyliä työpöydällesi. Muokattavista muistivihoista ja tablettikansioista kelloihin ja stressinpoistajiin. Valikoimastamme löytyy lähes mitä vain! VistaPrintistä löydät juuri tarvitsemasi tuotteet piristämään työtilaasi.

Ilman muuta. Sinulla on mahdollisuus tarkistaa tilaus ja muokata sitä tarvittaessa. Voit jopa tallentaa suunnittelemasi mallin ja näyttää sen haluamallesi henkilölle ennen tilauksen tekemistä. Jos tarvitset suunnitteluapua matkan varrella, asiakaspalvelumme opastaa sinua mielellään ja auttaa tekemään ideastasi totta.