Loading...

Radiant-kuulakärkikynä kaiverruksella

Mukautetut kynät ovat edullinen valinta mainoslahjaksi, yrityslahjaksi, messuille ja muihin tapahtumiin. Lisää kynään logosi mainostaaksesi yritystäsi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Lisää ripaus hienostuneisuutta brändäykseesi.

– Metallimateriaali kolmella eri viimeistelyvaihtoehdolla – Musta muste – Keskikokoinen kynänkärki – Napsautusmekanismi – Pituus 13,74 cm ja halkaisija 0,89 cm – Kynän paino < 28,35 g

Koristelu: Laserkaiverrettu hopea

Sopii kaikille Tämä kaiverrettu kynä kertoo brändistäsi tyylikkäästi. Se on täydellinen mainoslahjaksi, lahjaksi asiakkaille ja mahdollisille asiakkaille tai kiitokseksi työntekijöille. Kynät sopivat erinomaisesti myös yrityksesi vuosipäivän, liiketoiminnan laajentamisen tai merkittävän virstanpylvään juhlistamiseen.

Tehoa kampanjaasi
Haluatko viedä markkinointikampanjasi uudelle tasolle? Aloitetaan! Varmista brändisi paikka markkinoilla tämän yksilöllisesti kaiverretun kuulakärkikynän jokaisella vedolla. Kynässä on kromikoristeet ja kolme eri viimeistelyvaihtoehtoa (metallinhohto, mattapinta tai soft touch). Oma jokaiseen makuun.

Helppokäyttöinen suunnittelustudio
Oletko valmis suunnittelemaan? Valitse omiin tarpeisiisi sopiva kynä valikoimastamme ja lisää siihen sitten yrityksesi nimi, logo ja yhteystiedot brändisi näkyvyyden tehostamiseksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit