Loading...

Edullinen kuulakärkikynä mainoslahjaksi

Esittele logoasi asiakkaille ja tapahtumavieraille käyttämällä brändättyjä kuulakärkikyniä Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Sylinterin väri
Tartuntakohdan väri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä logosi asiakkaiden mielessä.

– Valmistettu muovista, johon voi valita eri kontrastivärejä – Kynän pituus on 14 cm ja halkaisija 1 cm – Musta tai sininen muste – Kynässä on pehmeästä materiaalista valmistettu tartuntapinta. – Toimii napsautusmekanismilla

Koristelu: Yksivärinen painatus (kaksipuolinen painatus)

Kätevä malli
Mukautetuissa kynissä on pehmeä kädensija, joka tekee kirjoittamisesta mukavampaa – olipa kyseessä muistiinpanojen laatiminen, tehtävälistojen luominen tai brainstormaus. Lisäksi kynät on saatavana mustalla ja sinisellä musteella, joten voit valita niistä markkinointitarpeisiisi parhaiten sopivan.

Mainoskampanjaidea
Onko tiedossa myyntitapahtuma? Lahjoita osallistujille brändätty kynä, joka auttaa heitä muistamaan sinut. Nämä käytännölliset, napsautusmekanismilla varustetut kynät ovat ihanteellisia mainoslahjoja. Ne ovat personoitavissa täysin toiveidesi mukaisesti rungon ja pitopinnan väristä aina musteen väriin saakka.

Helppo suunnittelu Kun olet löytänyt oman suosikkiväriyhdistelmäsi, voit lisätä mainoskynäsi varteen yrityksesi nimen ja yhteystiedot ja tehdä siten brändistäsi tutumman. Ja jos kaipaat apua, suunnitteluasiantuntijamme opastavat sinua aina mielellään.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit