Loading...

Mainoskassit

Suunnittele yksilöidyt laukut seuraavaa mainostapahtumaa tai kampanjaa varten: valitse valikoimastamme sinulle mieluisin laukku ja lisää siihen logosi ja yrityksesi tiedot. Se on näppärä tapa kasvattaa brändisi näkyvyyttä kaikkialla, missä laukku kulkee.

12 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
12 tulokset


-

Itse suunniteltu laukku tai kassi on kuin brändisi liikkuva mainostaulu.

Suunnittele yksilöityjä kasseja, joihin painatat yrityksesi logon tai tiimin tunnuksen. Mainoskassit ovat loistava mainostuote tai lahja, koska ne ovat niin kätevä valinta. Ne sopivat mainosti käyttöön konferensseissa, urheilutapahtumissa, matkoilla ja ostoksilla. Valikoimamme kattaa mainoskäyttöön sopivat reput, urheilukassit ja monet muut tuotteet.

Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Lataa vain oma logosi tai luo jotain uutta suunnittelustudiossamme. Voit lisätä paljon yksilöllisiä elementtejä, kuten tekstiä ja grafiikkaa: lopputulos tekee sinut varmasti tyytyväiseksi. Pääset tarkastamaan tuotteen esikatselussa ennen ostopäätöksen tekemistä. Jos sitten haluat apua yksilöidyn laukun suunnitteluun, suunnitteluammattilaisemme ovat käytettävissäsi.

Usein kysyttyä

Vaihtoehtoja on muutama: yksiväripainatus, neliväripainatus, nelivärisiirtopainatus ja brodeeraus. Brodeeraus on erityisen kestävä ja värikäs vaihtoehto, joka sopii laukkuihin, joita aiot käyttää päivittäin.

Saatavana on laaja valikoima mainoskasseja: taiteltavia kankaisia mainoskasseja, reppuja, työlaukkuja, tietokonelaukkuja, putkikasseja, lähettilaukkuja ja jopa personoituja kylmälaukkuja. Tyyppi-suodattimen avulla löydät etsimäsi helposti.

Yksilöityjen laukkujen ja kassien värivaihtoehdot ovat lukuisia: valitse Väri-suodatin, niin löydät haluamasi värit. Suosittelemme valitsemaan värin, joka sopii hyvin yhteen logon kanssa. Tumma logo esimerkiksi näyttää hyvältä vaaleammassa laukussa.