Loading...

Muistilehtiöt

Lisää oma tunnusmerkkisi jokaiseen viestiin, muistutukseen tai tervehdykseen. Tutustu omien tarpeidesi mukaan muokattaviin mallipohjiin ja mallien helppoon lataukseen. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tee jokaisesta viestistä huomion arvoinen.

  • 107 x 139 mm
  • 50 arkkia per lehtiö
  • Saatavilla myös magneettitausta
  • Kirkas neliväripainatus

Etsitkö helppoa ja uudenlaista tapaa tehostaa brändisi näkyvyyttä? Harkitse muistilehtiöitä, joihin on painettu nimesi ja logosi. Ne luovat ammattimaisen vaikutelman asiakastapaamisten aikana – tai voit myös nauttia niistä henkilökohtaisessa käytössäsi. Ja 50 sivua hapotonta paperia merkitsee, että kirjoitustila ei pääse ihan heti loppumaan. Voit valita joko pahvitaustan (sopii parhaiten pöytäkäyttöön) tai magneettisen taustan (kätevä kiinnitys esim. jääkaapin oveen tai metalliseen arkistokaappiin).

Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä yksityiskohtia ja valitsemalla juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Yksilöllinen luomuksesi saapuu tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina käyttöön.

muistilehtiö

VistaPrintin valikoimassa on Muistilehtiöt mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit