Loading...

Laita jokainen viesti muistiin yksilöllisten muistilehtiöiden avulla.

– UUTTA: Lisää kokoja saatavana – Neljä eri kokoa – 50 arkkia per lehtiö – Saatavana myös magneettitaustalla – Kirkas neliväripainatus

__ Hauska ja käytännöllinen __
Etsitkö hauskaa ja helppoa tapaa tehostaa omaa tai yrityksesi näkyvyyttä? Harkitse personoituja muistilehtiöitä, joihin on painettu nimesi ja logosi. Ne luovat ammattimaisen vaikutelman asiakastapaamisten aikana, mutta sopivat myös henkilökohtaiseen käyttöön. Kussakin lehtiössä on 50 sivua happovapaata paperia, joten niissä on reilusti tilaa kirjoittaa asioita muistiin.

Helppo suunnitteluprosessi
Saat muokata muistilehtiöstäsi juuri sellaisen kuin haluat. Saatavana neljä kokoa. Voit lisätä haluamasi lainauksen, valokuvan, logon ja paljon muuta. Voit valita joko pahvitaustan (sopii parhaiten pöytäkäyttöön) tai magneettitaustan (kätevä kiinnitys esim. jääkaapin oveen tai metalliseen arkistokaappiin).

Nopea verkkotilaus
Oletko valmis suunnittelemaan omasi? Lataa mallisi palveluumme ja lisää siihen haluamasi yksityiskohdat. Kun olet valmis, me huolehdimme lopusta. Muistilehtiöt toimitetaan sinulle tyylikkäinä ja käyttövalmiina.

muistilehtiö

Asiakasarvostelut

2 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  2
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  0
Suunnittelun helppous
Tuotteen arvo
Tuotteen laatu


2 asiakasta on arvostellut tuotteen

Asiakas käynti laput

5. lokak. 2023 | Henni | Verified Buyer

Hyvät on!


Muistilehtiöt

2. maalisk. 2023 | Arde-77

Tilaamani muistilehtiöt ovat juuri sitä, mitä toivoinkin. Palvelu oli ystävällistä ja paketti saapui muutamaa päivää luvattua ennen. Kiitos!

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei, kiitos palautteestasi. Ihana kuulla, että tuote oli sitä mitä toivoitkin ja se saapui ajoissa. Kiitos myös palautteestasi palvelumme suhteen! :) Tervetuloa ostoksille jatkossakin. Autamme mielellämme myös suunnitteluun tai markkinointiin liittyvissä kysymyksissä, älä siis epäröi olla yhteydessä asiakaspalveluumme, jos jokin mietityttää ja tarvitset apua. Ystävällisin terveisin, VistaPrintin tiimi

Tuotteen laatu
Tuotteen arvo
Suunnittelun helppous

Näytetään arvostelut 1-2

VistaPrintin valikoimassa on Muistilehtiöt mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit