Loading...

Ole valmis myyntipuheita, tapahtumia tai muita tilaisuuksia varten personoitujen mappien avulla.

– D-rengaskansio 267 x 315 mm – 2 mm:n laminoitu pahvikansi – Mattapintainen laminointi – Vaihtoehtoina kaksi tai neljä metallirengasta – Tilaa jopa 500:lle A4-arkille – Voimakas neliväripainatus

Ammattimainen ja tyylikäs
Kun on kyse yrityksesi verkostoitumisesta ja markkinointitilaisuuksista, oikeanlaisilla yksityiskohdilla voi olla merkitystä. Jos etsit kätevää tapaa tehostaa yrityksesi ammattimaista ulkoasua, omalla painatuksella varustetut kansiot ovat käytännöllinen vaihtoehto. Voit lisätä logosi tai ammattilaisen suunnitteleman mallin helposti asiakirjojen esitysmateriaaliin, koulutusmateriaaleihin ja toimistotarvikkeisiin. Kansiot suojaavat tärkeitä papereita rypistymiseltä, repeytymiseltä ja likaantumiselta. Ja ne auttavat sinua tuntemaan olosi osaavaksi ja pitämään kaiken järjestyksessä.

Ainutlaatuinen organisointi
Yksilöllisissä rengaskansioissa on kestävät pahvikannet mattapintaisella laminoinnilla. Voit valita kansioihin joko kaksi tai neljä metallirengasta. Tilaa on enimmillään 500 paperiarkille (A4 tai pienempi). Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, voit muokata kansion etu- ja takakannet valokuvalaatua vastaavalla, koko pinnan kattavalla painatuksella.

Helppo suunnitella ja tilata
Aloita kansioiden suunnittelu lataamalla korkearesoluutioinen kuva palveluumme. Lisää malliisi sitten haluamasi yksityiskohdat. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Painatamme ja pakkaamme yksilölliset kansiosi ammattimaisesti. Luomuksesi toimitetaan sinulle viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit