Loading...

Kansiot

Pidä asiakirjat järjestyksessä ja kätevästi saatavilla ammattimaisesti brändättyjen D-rengaskansioiden avulla. Laminoitu pahvikansi; joko 2 tai 4 rengasta. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Renkaat
Sivujen määrä
Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Ole valmis myyntipuheita, tapahtumia tai muita tilaisuuksia varten personoitujen mappien avulla.

  • D-rengaskansio 267 x 315 mm
  • 2 mm:n laminoitu pahvikansi
  • mattapintainen laminointi
  • vaihtoehtoina kaksi tai neljä metallirengasta
  • tilaa jopa 500:lle A4-arkille
  • kirkas neliväripainatus

Kun on kyse yrityksesi verkostoitumisesta tai markkinointitilaisuuksista, oikeanlaisilla yksityiskohdilla voi olla suuri merkitys. Jos etsit kätevää tapaa tehostaa yrityksesi ammattimaista ulkoasua, omalla painatuksella varustetut kansiot ovat käytännöllinen vaihtoehto. Voit helposti lisätä logosi tai ammattilaisen suunnitteleman mallin asiakirjojen esitysmateriaaliin, koulutusmateriaaleihin ja toimistotarvikkeisiin. Kansiot suojaavat tärkeitä papereita rypistymiseltä, repeytymiseltä ja likaantumiselta. Ja ne auttavat sinua tuntemaan olosi osaavaksi ja pitämään kaiken järjestyksessä.

Yksilöllisissä rengaskansioissa on kestävät pahvikannet mattapintaisella laminoinnilla. Voit valita kansioihin joko kaksi tai neljä metallirengasta. Tilaa on enimmillään 500 paperiarkille (A4 tai pienempi). Valitsitpa minkä vaihtoehdon tahansa, voit muokata kansion etu- ja takakannet laadukkaalla, koko pinnan kattavalla painatuksella.

Aloita kansioiden suunnittelu lataamalla korkearesoluutioinen kuva palveluumme. Lisää malliisi sitten haluamasi yksityiskohdat. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Painatamme ja pakkaamme yksilölliset kansiosi ammattimaisesti. Luomuksesi toimitetaan sinulle viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit