Loading...

VistaPrint®-kuulakärkikynä kaiverruksella

Yrityskäyttöön sopiva metallikuulakynä kiertomekanismilla ja mukavantuntuisella tartuntakohdalla. Kaiverruksen ansiosta yrityksesi nimi tai logo kulkee aina mukanasi. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Tyylikäs lahja pitää yrityksesi nimen mielessä.

  • VistaPrint oma tuote
  • Sileä alumiini
  • Musta muste
  • Kiertomekanismi
  • Toimitetaan mustassa paperihylsyssä

Koristelu: Laserkaiverrus (Malli kaiverretaan tuotteen pintaan. Sileä, tarkka ja elegantti lopputulos). 

Erinomainen lahjatuote
Tämä kynä korostaa yrityksesi ammattimaisuutta aina, olipa kyseessä sitten ajatuksella valittu lahja arvostetulle asiakkaalle tai tervetuliaislahja uusille jäsenille tiimiin liittymisestä. Tyylikäs, musta lahjakotelo tekee kynästä tyylikkään lahjatuotteen ja sen avaamisesta mieleenpainuvamman.

Kätevä suunnittelu
Sisäänvedettävä kärki estää mustetta vuotamasta, ja kätevän klipsin ansiosta kynää on helppo kuljettaa taskussa tai laukussa. Kiillotetun alumiinirungon ja tarkan kaiverruksen ansiosta tämä kynä pitää yrityksesi ihmisten mielessä.

Siisti ja selkeä kaiverrus
Tee kynästä omasi kaivertamalla yrityksesi nimi sen runko-osaan. Laserkaiverrus esittelee näyttävästi ja tarkasti logosi, viestisi tai nimesi hienoimmat yksityiskohdat. Kaiverrus on kestävä ja lisää ripauksen ylellisyyttä mihin tahansa kynään. Lisäksi voit tilata vain yhden kaiverretun kynän.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit