Loading...

Inspiroidu ja motivoidu personoiduilla päiväkirjoilla.

– Koko 139 x 216 mm – Liimasidonta – 80, 160 tai 240 päiväkirjan sisäsivua – Valittavana viisi eri sivutyyliä – Kolme eri kansimateriaalia – Muokattavat etu- ja takakannet – Vastuullisesti hankitut materiaalit

Sinun päiväkirjasi, sinun tyylisi
Tämä ei ole pelkkä päiväkirja. Se heijastaa tyyliäsi ja on työkalu, johon voit tallentaa rakkaimmat hetkesi. Se on myös inspiraation lähde ja väline yrityksesi brändin luomiselle. Muokattavilla etu- ja takakansilla voit lisätä ripauksen persoonallisuutta päiväkirjaasi, johon voit merkitä ajatuksiasi, tavoitteitasi ja tehtävälistojasi.

Räätälöity sinun tarpeisiisi
Tarjoamme erilaisia sivutyylejä – kuvioimattomista viikkosuunnitelmiin – sekä erilaisia kansimateriaaleja matta- tai kiiltopinnoitteella. Se tarkoittaa, että voit vapaasti suunnitella tarpeisiisi sopivan päiväkirjan. Olitpa sitten taiteilija, suunnittelija, unelmoija tai yrittäjä, joka haluaa vahvistaa brändi-imagoaan, sinulle löytyy personoitu päiväkirja.

Tee siitä omasi
Kun päiväkirjasi on valmis, jätä loput meidän huoleksemme. Me painamme ja toimitamme tilauksesi ammattitaidolla ja varmistamme, että personoidut päiväkirjasi saapuvat perille valmiina, ja voit alkaa kirjoittaa niihin ajatuksiasi, luonnoksiasi ja suunnitelmiasi.

Asiakasarvostelut

2 arvostelua
Write a Review
Arvostelujen jakauma
 • 5 tähteä
  1
 • 4 tähteä
  0
 • 3 tähteä
  0
 • 2 tähteä
  0
 • 1 tähti
  1


2 asiakasta on arvostellut tuotteen

Kohdennus väärin, ei voi myydä

25. maalisk. 2024 | Netta | Verified Buyer

Muutoin tuote laadukas, mutta tekstin kohdennus ei vastaa suunnittelutyökalun näkymää. Nämä ovat ikävä kyllä myyntikelvottomia.

Vastaus Vistaprintin asiakaspalvelutiimiltä:

Hei! Kiitos palautteestasi ja pahoitteluni tapahtuneesta. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tarkistamaan sekä ratkaisemaan ongelman tuotteen suhteen. Voit ottaa yhteyttä meihin tyytyväisyystakuun puitteissa klo 9-18 numerossa 0800 145 724. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa päivän jatkoa. -VistaPrintin tiimi

Kohdennus väärin, ei voi myydä

Näppärä muistivihko

18. maalisk. 2024 | Samuli | Verified Buyer

Kannen printti on miellyttävä ja vihko toimii tarkoituksessaan.

Näppärä muistivihko

Näytetään arvostelut 1-2

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit