Loading...
Käsidesiteline

A-kyltti

Kiinnitä huomio vasemmalle ja oikealle yksilöllisillä A-kylteillä. Kylttiin mahtuu kaksi A1-kokoista julistetta. Etsitkö vaihtoehtoa ulkomainonnalle? Tutustu ulkomainostelineisiimme. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Kiinnitä huomiota kadun molemmilta puolilta yksilöllisen, pylvääseen kiinnitettävän mainoskyltin avulla.

– Koko 68 x 120 cm – Kokoontaitettava alumiinikehys – Mukana kaksi A1-kokoista julistetta – Elävä väripainatus – Suojakalvot mukana

Kaksi kylttiä yhden hinnalla
Mainostatpa sitten alennusmyyntiä, ilmoitat avajaisista tai kerrot asiakkaille uusista tuotteista, monikäyttöiset A-kyltit hoitavat homman puolestasi. Katukyltit sopivat täydellisesti ravintoloihin, kauppoihin, gallerioihin, tapahtumiin jne. Laita kaksi julistetta yhteen kylttiin maksimoidaksesi mainostila (julisteiden mukana tulee A-kyltti). Vanhojen julisteiden vaihtaminen uusiin on tarvittaessa helppoa ja nopeaa.

Säänkestävät julisteet
A-kylteissä käytetään A1-kokoisia julisteita, jotka on valmistettu 170 g/m²:n säänkestävästä materiaalista, jossa on sileä mattapinta. Mukana on vedenkestävyyttä lisääviä suojakalvoja, joten ne soveltuvat myös ulkokäyttöön, ei kuitenkaan tuuliselle alueelle. Jos etsit tukevampaa ulkokylttiä, tutustu ulkomainostelineisiimme.

Suunnitteluprosessi
Eikö A-kyltti ole sinulle vanhastaan tuttu? Aloita tutustumalla täysin mukautettavien A-kylttimallien valikoimaan, johon kuuluu myös toimialakohtaisia vaihtoehtoja. Räätälöi valitsemasi malli omilla tiedoillasi, kuten yrityksesi nimellä, logollasi ja omalla viestilläsi. Voit halutessasi lisätä läpinäkyvän kalvon suojaamaan A-kylttiäsi. Me huolehdimme lopusta. Kylttisi toimitetaan sinulle tyylikkäästi viimeisteltynä ja valmiina tekemään vaikutus.

Runko ulkokäyttöön tarkoitetulle kyltille

VistaPrintin valikoimassa on A-kyltti mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit