Loading...

Messujen näytöt

Messuseinät
 
Roll up -banderollit
 
 
Liput
 
Runko ulkokäyttöön tarkoitetulle kyltille
 
 
 

Messupöytäliinat ja -seinät

Pöytäliinat
 
Kaitaliinat
 
Vaahtomuovikyltit
 
 
 

Messut

Kaikki mitä tarvitset kiinnittääksesi ihmisten huomion seuraavassa tapahtumassa.

Ulkomainonta ja tapahtumat

Tutustu ulos ja myymälän edustalle asetettavaan monipuoliseen kylttivalikoimaan. Niihin suunniteltua viestiä ei voi ohittaa huomaamatta.

Esittele itsesi itsevarmasti huippuluokan näyttelyn avulla.

Oletko valmis erottumaan joukosta messuilla ja markkinointitapahtumissa kaiken hälinän ja kilpailun keskellä? Vistaprintin täysin personoitavat messutuotteet ovat täällä sinua auttaakseen. Voit luoda ammattimaisen ja yhdenmukaisen ilmeen koko messuosastokohteeseesi aina isoista taustoista ja bannereista pienempiin kyltteihin näyttelypöydällesi. Se auttaa sinua suunnittelemaan luottamusta herättävää kanssakäymistä, mikä ei jää ihmisiltä huomaamatta.

Aloittaaksesi messuosastosi suunnittelu, ota huomioon tapahtumien koko ja laajuus. Onko näyttelypöytäsi suuren messukeskuksen keskellä? Luo itsellesi tausta brändätyllä messuseinällä tai kiinnitä ohikulkijoiden huomio Roll up -banderollilla (jonka voi pystyttää 90 sekunnissa). Jos olet suunnittelemassa seinätilaa, ota siitä kaikki hyöty irti houkuttelevalla vinyylibanderollilla. Voit lisätä näkyvyyttäsi myös näyttelypöytien pöytäliinoilla, pöytäkylteillä yms. Mitä ikinä tarvitsetkaan, meillä on räätälöityjä mallivaihtoehtoja sekä ammattilaistiimi, joka on käytettävissäsi, jos sinulla on kysyttävää tai jos haluat neuvoja.