Loading...

Messuseinät

Suunnittele täysin muokattavissa oleva, itsenäinen taustaseinä seuraavaa messua tai tapahtumaa varten. Värillinen painettu kangas, kokoontaitettava alumiinirunko. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Pakkaus
Määrä
 
Aloita suunnitteluSuunnittele alusta alkaen
100 % taattu tyytyväisyys

Erotu messuilla ja tapahtumissa omaperäisellä messuseinällä.

  • 2 kokovaihtoehtoa
  • Alumiinirunko kiinnitettävillä jaloilla
  • Konepestävä kangas
  • Koukku- ja silmukkakiinnikkeet
  • 2 kantolaukkuvaihtoehtoa
  • Saatavana pelkällä grafiikalla

Etsitkö tapaa tulla huomatuksi seuraavaksi tapahtumassa? Personoitu messuseinä nostaa näytteillepanon seuraavalle tasolle. Nämä korkearesoluutioiset, korkealaatuiset, banderollia suuremmat ja rohkeammat tuotteet voivat auttaa sinua erottumaan muista – etenkin vilkkaassa ympäristössä. Lisäksi ne on suunniteltu pitkäaikaiseen ja toistuvaan käyttöön: Vapaasti seisova alumiinirunko taittuu varastointia ja kuljetusta varten, ja kestävä, täysin muokattava kangas on konepestävä.

Oletko valmis aloittamaan luovan työn? Aloita tutustumalla täysin muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Voit myös ladata oman mallin.) Kun olet löytänyt suosikkisi, tee siitä haluamasi näköinen lisäämällä yksityiskohtia ja valitsemalla juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Itse suunnittelemasi messuseinä toimitetaan sinulle viimeisteltyinä ja valmiina tekemään vaikutuksen.

VistaPrintin valikoimassa on Messuseinät mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit