Loading...

Erotu messuilla ja tapahtumissa persoonallisella messuseinällä.

– Kaksi eri kokoa – Alumiinikehys – Nopea kokoonpano ilman työkaluja – Helppokäyttöinen tarranauhakiinnitys – Saatavana kiinnitettävät halogeenivalot – Grafiikan voi tilata erikseen

Näyttävä messuseinä
Etsitkö tapaa kertoa läsnäolostasi tapahtumissa? Personoitu messuseinä nostaa näytteillepanosi seuraavalle tasolle. Nämä korkearesoluutioiset, laadukkaat, banderollia suuremmat ja rohkeammat tuotteet auttavat sinua erottumaan muista – etenkin vilkkaassa ympäristössä. Olitpa sitten messuilla, konferenssissa tai festivaaleilla, näyttömme saavat brändisi näkymään kaikkialla.

Ole esillä yhä uudelleen ja uudelleen
Jos aiot vierailla useammissa tapahtumissa, messuseinämme ovat siihen ihanteellisia. Pitkäkestoiseen ja toistuvaan käyttöön suunniteltu alumiinikehys taittuu varastointia ja kuljetusta varten. Kestävän ja muokattavan kankaan voi pestä koneessa. Niinpä voit jatkaa huoletta asiakkaiden houkuttelemista sisätiloissa järjestettävissä tapahtumissa eikä sinun tarvitse stressata likaisesta tai vahingoittuneesta näytöstä.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis luomaan omasi? Aloita tutustumalla muokattaviin mallivaihtoehtoihimme. (Voit myös ladata oman mallin.) Kun olet löytänyt suosikkimallisi, voit muokata siitä mieleisesi lisäämällä siihen haluamasi yksityiskohdat ja valitsemalla juuri sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot. Sen jälkeen me huolehdimme lopusta. Tilauksesi painetaan ammattimaisesti ja toimitetaan sinulle pian. Messuseinäsi toimitetaan sinulle käyttövalmiina,tyylikkäänä ja viimeisteltynä.

VistaPrintin valikoimassa on Messuseinät mallipohjia moneen eri makuun.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit