Loading...

Perinteiset käyntikortit

Valmistaudu luomaan yhteyksiä helposti muokattavilla, korkealaatuisilla korteilla.
Selaa malleja
Lataa malli palvelimeen
Lue lisää

Valitse muoto, joka täydentää muotoilua ja logoa.

Hae viimeistelyn perusteella

Saat haluamasi ilmeen valitsemalla suosituimmista vaihtoehdoistamme.
 
 
 
Erotu eduksesi yksilöllisellä, budjettiystävällisellä mallilla
Anna käyntikortillesi ammattimainen viimeistely. Täytä pikakysely, niin saat vaihtoehdot suunnittelijaltamme 24 tunnin sisällä.
Työskentele yhdessä suunnittelijan kanssa

Suunnittele kortti, joka sopii tyyliisi ja jää paremmin asiakkaiden mieleen.

Käyntikortti on toki kätevä tapa jakaa yhteystietosi, mutta se on paljon muutakin. Tyylikäs käyntikortti auttaa kiinnittämään ihmisten huomion, luomaan yhteyden asiakkaisiin ja osoittamaan yrityksesi persoonallisuuden ja tyylin.

Siksi VistaPrint tarjoaa niin monia käyntikorttivaihtoehtoja. Autamme sinua suunnittelemaan kortin ja tyylin, johon sinä ja asiakkaasi tulette ihastumaan. Nopean ja intuitiivisen suunnittelustudion, 3D-esikatselujen ja tarvittaessa lisäavun avulla voit luoda kortin, joka sopii yrityksesi ja luomasi brändin tarpeisiin.

Tutustu viimeistely-, kulma- ja muotovaihtoehtoihimme löytääksesi juuri haluamasi. Äläkä epäröi tutustua premium- ja deluxe-kortteihimme saadaksesi lisää huomiota herättäviä, odottamattomia vaihtoehtoja.

Usein kysyttyä

Tarjoamme valikoiman erikoisempia viimeistelyvaihtoehtoja. Tällä hetkellä tarjoamme metallinhohtoisen foliopainatuksen tai kohdelakkauksen.

Ilman muuta. Nämä vaihtoehdot ovat saatavana kaikille tällä sivulla oleville korteille.