Loading...

Kertakäyttöiset salaattikulhot ja -rasiat

Tilaatko salaattiastioita varastoon? VistaPrint on valmiina auttamaan. Kertakäyttöisestä salaattirasiavalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi, syvät kulhot, ikkunalliset rasiat ja paljon muuta, ja juuri haluamasi määrän.


16 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
16 tulokset


-

Pidä salaatit raikkaina ja tuoreina kertakäyttöisten kulhojen ja rasioiden avulla.

Tarvitsetpa sitten kannellisia salaattikulhoja, lounasrasioita salaateille tai mitä tahansa siltä väliltä, VistaPrint hoitaa kaiken. Salaattiastioissamme on erilaisia muotoja ja kokoja, joissa on läpinäkyvät kannet tai ikkunat. Salaatit on näin helppo valmistella, pakata ja laittaa esille houkuttelevalla tavalla.

Riippumatta kertakäyttöisiin salaattilounasrasioihin liittyvistä mieltymyksistäsi ja budjetistasi VistaPrint on valmis auttamaan sinua hankkimaan kaiken tarvitsemasi. Valitse kompostoituvista ikkunallisista rasioista, kierrätettävistä syvistä ja matalista salaattikulhoista ja monista muista. Saatavana on jopa kierrätysmuovista valmistettuja vaihtoehtoja. Ja jos tarvitset apua päättäessäsi, mitkä kertakäyttöiset salaattikulhot ja -rasiat sopivat sinulle parhaiten, asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan.