Loading...

Kakkulaatikot

Tilaatko kakkulaatikoita varastoon? VistaPrint on valmiina auttamaan. Kakkulevy- ja -laatikkomallistostamme löydät kaiken tarvitsemasi, leivonnaislaatikot, korkeat kakkulaatikot ja paljon muuta, ja juuri haluamasi määrän.


3 tulokset
Siirry suoraan suodatettuihin tuloksiin
3 tulokset


-

Suojaa kakkusi kakkulaatikoillamme.

Kakkujen valmistamiseen ja koristeluun kuluu paljon vaivaa. Miksi siis ottaa riski, että ne vahingoittuvat kuljetuksen aikana? Kakkupakkauksemme suojaavat herkimmätkin koristelut, joten asiakkaittesi ei tarvitse huolehtia putoavista hedelmäkoristeista tai suttaantuneista viesteistä. Kaiken lisäksi kakkulevyjä ja -laatikoita on saatavana eri kokoisina? Juuri mitä tarvitset.

Riippumatta kakkulaatikoihin liittyvistä mieltymyksistäsi ja budjetistasi VistaPrint on valmis auttamaan sinua hankkimaan kaiken tarvitsemasi. Valitse omasi korkeista kakkulaatikoista, pienistä kakkulaatikoista ja muista. Saatavana on jopa vastuullisesti hankittuja ja FSC®-sertifioituja vaihtoehtoja. Ja jos tarvitset apua päättäessäsi, mitkä kakkulaatikot sopivat sinulle parhaiten, asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan.