Loading...

Erotu muista kaarevien myyntipistenäyttöjen tyylikkäällä muotoilulla

– 60 x 35 x 200 cm – 2,3 mm:n paksuista, valkoista, kaksinkertaista aaltopahvia – Purjetyyppinen muotoilu – Lukittuva kokoonpano
– Sisäkäyttöön – Elävä neliväripainatus

Erotu eduksesi
Etsitkö uutta tapaa houkutella ihmisiä myymälääsi tai tapahtumapaikallesi? Kaarevat myyntipistenäytöt tarjoavat erilaisen tavan esitellä yritystäsi. Sen tyylikäs muotoilu ja moderni ilme herättävät huomiota erilaisissa sisätiloissa järjestettävissä tapahtumissa ja tiloissa, kuten konferensseissa, myymälöissä, ostoskeskuksissa ja messuilla.

Helppo koota ja asettaa esille
Kaarevat myyntipistenäyttömme on valmistettu 2,3 mm:n paksuisesta, valkoisesta, kaksinkertaisesta pahvista, jossa on sileä, valkoinen pinta ja kaksinkertainen pahviydin. Niiden korkeus on 200 cm, leveys 60 cm ja syvyys 35 cm. Niiden lukittuvan kokoonpanon ansiosta ne on helppo ja nopea koota ja pystyttää hetkessä.

Intuitiivinen suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan omat kaarevat myyntipistenäyttösi? Suunnittelustudiossamme on helppo suunnitella kyltti, johon tulet ihastumaan. Lisätessäsi värejä, kuvia, tekstiä ja muita elementtejä näet samalla, miltä myyntipistenäyttösi näyttää valmiiksi koottuna ja pystytettynä. Kun kaikki on valmista, painamme tuotteesi ammattimaisesti ja toimitamme sen sinulle. Kaarevat myyntipistenäyttösi saapuvat valmiina pystytettäviksi ja erottumaan muista.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit