Loading...

Tehosta brändiäsi kolmipuolisella lattiaständillä.

– Kaksi eri kokoa – Kolme eri materiaalia
Itsenäinen näyttö
– Helppo kokoonpano – Vaihtoehdot sekä sisä- että ulkokäyttöön

Vastustamaton ensi näkemältä
Etsitkö uutta tapaa houkutella ihmiset myymälääsi tai tapahtumakojullesi? Kolmipuoliset lattiaständimme on suunniteltu kiinnittämään huomiota messuilla, yrityksesi sisäänkäynnissä tai ostoskeskuksissa ja ohjaamaan kävijöitä myymälääsi. Tähän 200 cm:n korkuiseen “toteemiin” mahtuu myös paljon tietoa. Voit hyödyntää sitä parhaiten kirjoittamalla eri viestin kullekin sen kolmesta sivusta.

Helppo kokoonpano ja asettelu
Logon esittely, alennusmyyntien mainostaminen ja tulevien tapahtumien ilmoittaminen on helppoa tämän kolmiosaisen lattiaständin avulla. Kolmen eri materiaalivaihtoehdon ansiosta löydät tarpeisiisi sopivan lattiaständin. Pahvi sopii hyvin sisätiloihin, muovi sisä- ja ulkotiloihin ja akyprint pysyvään ulkokäyttöön kestävyytensä ja säänkestävyytensä vuoksi. Kaikki kolme materiaalia ovat kevyitä ja helppoja koota, ja ne pysyvät pystyssä niin pitkään kuin on tarve.

Innovatiivinen 3D-suunnitteluprosessi
Oletko valmis suunnittelemaan yrityksellesi kolmipuolisen lattiaständin? 3D-suunnittelustudiomme opastaa sinut prosessin läpi. Voit valita eri materiaalivaihtoehdoista ja viimeistelyistä. Lisätessäsi värejä, kuvia, tekstiä ja muuta eri pinnoille näet samalla, miltä kolmipuolinen lattiaständisi näyttää valmiiksi koottuna. (Voit jopa kääntää sitä ympäri ja tarkastella eri puolilta.) Kun olet tyytyväinen malliisi, painatamme sen ammattimaisesti ja toimitamme sinulle. Saat kolmipuolisen lattiaständisi käyttövalmiina herättämään huomiota.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit