Loading...

Erotu muista, houkuttele kävijöitä ja lisää myyntiä nelisivuisilla lattiaständeillä.

– Kaksi eri kokoa – Kaksi eri materiaalia – Itsenäinen ständi – Kevyt – Helppo koota

Anna yrityksesi näkyä
Maksimoi näkyvyys seuraavassa tapahtumassa tai kokoontumisessa nelisivuisella lattiaständillä. Neljällä painetulla puolella voit esitellä yritystäsi joka suunnasta. Lattiaständi on hauska ja käytännöllinen tapa saada viestisi esille ja houkutella asiakkaita. Sen avulla voit helposti jakaa tietoa ja viestisi sisältöä konferensseissa, konserteissa ja muissa tapahtumissa.

Helppo käyttää
Nelisivuisia lattiaständejä on saatavana kahdesta eri materiaalista – aaltomuovista ja polypropeenista. Aaltomuovi on 3,5 mm:n paksuinen, kevyt materiaali hunajakennorakenteella, kun taas polypropeeni on 3,5 mm:n paksuinen polypropeenimuovi tummanharmaalla kuplarakennepaneelilla. Saatavana kaksi eri kokoa. Pienemmän kyltin koko on 33 x 33 x 200 cm ja suuremman 70 x 70 x 200 cm. Helposti muokattaviksi suunnitellut mainoskyltit tarjoavat joustavan ja edullisen ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille. Ne on helppo asentaa, kevyet kuljettaa ja tarpeeksi kestävät useita tapahtumia varten.

Miten se toimii
Aloita suunnitteluprosessi valitsemalla tarpeisiisi sopiva koko ja materiaali. Tee siitä sitten omasi lisäämällä muokattu mallisi ja kaikki tarvittavat yksityiskohdat. Jos tarvitset apua matkan varrella, asiantuntijamme ovat valmiina vastaamaan mahdollisiin kysymyksiin. Kun olet tyytyväinen lopputulokseen, on meidän vuoromme näyttää taitomme ja painaa tuotteet ammattimaisesti ja toimittaa ne sinulle. Nelisivuiset lattiaständisi saapuvat perille valmiina toimimaan sinun ja yrityksesi hyväksi.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit