Loading...

Tölkinjäähdytin valokuvalla

Pidä juomat kylminä pidempään. Tässä mallissa on kokoon painettava rakenne, joka kulkee kätevästi mukana ja mahtuu pieneen tilaan, kun se ei ole käytössä. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä brändisi esillä ulkoilmatapahtumissa ja kesän juhlissa ja illanvietoissa.

  • Kokoontaitettava malli
  • Eristetty vaahtomuovipintainen polyesteri
  • Terävät, valokuvantarkat grafiikat
  • Etupuolen kokopainatus

Koristelu: Värisublimaatiopainatus (rajattomasti painovärejä. Pehmeän tuntuinen. Värikäs, kestävä painatus).

Huomaa: Mallisi lisätään tölkin jäähdyttimen etupuolelle. Kääntöpuoli pysyy valkoisena. Täytä koko painatusalue niin saat mahdollisimman parhaan tuloksen. Kaikki painatusalueen tyhjät kohdat näkyvät valmiissa painotuotteessa valkoisina.

Käytännöllinen lisävaruste
Pidä juomasi kylminä ja kätesi kuivina, myös hellepäivinä. Ne vähentävät tölkin pintaan tiivistyvää nestettä ja pitävät virvokkeet viileinä pidempään. Koska viilentimet taittuvat kokoon, niitä on helppo säilyttää laatikossa talven ajan grillaus- ja pikniksesongin uuteen alkuun asti.

Rajoittamaton määrä värivaihtoehtoja
Täysväritulostustekniikan avulla voit painattaa viilentimen etupuolelle valokuvalaatuisia kuvia, logon tai muita kuvia. Loistava tapa luoda ainutlaatuisia pikku lahjoja häiden tai syntymäpäiväjuhlien vieraille tai mainostaa yritystäsi ulkoilmatapahtumassa.

Helppo suunnitella
Lataa interaktiiviseen työkaluumme omavalintainen kuvasi ja lisää kynään mieleisesi viesti. Jos haluat apua painatuksen tai tekstin hiomisessa, ammattisuunnittelijamme auttavat sinua mielellään.

Muokattava oluenjäähdytin

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit