Loading...

Tölkinjäähdytin valokuvalla

Pidä juomat kylminä pidempään. Tässä mallissa on kokoon painettava rakenne, joka kulkee kätevästi mukana ja mahtuu pieneen tilaan, kun se ei ole käytössä. Tarkastele tietoja

Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä brändisi esillä ulkoilmatapahtumissa ja kesän juhlissa ja illanvietoissa.

  • Kokoonpainuva malli
  • Lämpöeristettyä vaahtomuovitaustaista polyesteriä
  • Valokuvalaatuinen grafiikka
  • Koko etupuolen kattava painatus

Koristelu: Neliväripainatus (värisublimaatiopainatus)

Huomaa: Mallisi lisätään tölkin jäähdyttimen etupuolelle. Kääntöpuoli pysyy valkoisena. Täytä koko painatusalue niin saat mahdollisimman parhaan tuloksen. Painatusalueen tyhjät kohdat näkyvät valkoisina painetussa jäähdyttimessä.

Käytännöllinen tuote
Pidä juomasi kylminä ja kätesi kuivina myös kesän kuumimpina hetkinä. Ne vähentävät tölkin pintaan tiivistyvää nestettä ja pitävät virvokkeet viileinä pidempään. Koska jäähdyttimet taittuvat kokoon, niitä on helppo säilyttää laatikossa talven ajan grillaus- ja pikniksesongin uuteen alkuun asti.

Rajoittamaton värivalikoima
Neliväripainatustekniikkamme ansiosta voit painattaa valokuvalaatuisia kuvia, logoja tai grafiikkaa jäähdyttimen etupuolelle. Erinomainen tapa luoda ainutlaatuisia muistoesineitä häävieraille tai syntymäpäiväjuhlien osanottajille tai antaa näkyvyyttä brändillesi ulkoilmatapahtumassa.

Helppo suunnitella
Lataa haluamasi kuva interaktiiviseen työkaluumme ja lisää mukaan yksilöllinen viesti. Jos haluat apua painatuksen tai tekstin hiomisessa, ammattisuunnittelijamme auttavat sinua mielellään, joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Muokattava oluenjäähdytin

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit