Siirry suoraan pääsisältöön

Värilliset kirjekuoret

Erotu joukosta huomiota herättävillä värillisillä kirjekuorilla, jotka on tarkoitettu kutsukorteille, postikorteille ja muille viesteille. Tutustu 9 eri värivaihtoehtoon ja moniin kokoihin. Tarkastele tietoja
Väri
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys
  • Neljä eri kokovaihtoehtoa.
  • Yhdeksän värivaihtoehtoa.
  • Haalistumaton sileä paperi.
  • Kolmion muotoinen läppä.
  • Tarkoitettu käyttöön Vistaprint-korttien kanssa.

Onko sinulla hyviä uutisia, joista haluat kertoa perheenjäsenille tai ystäville? Värilliset kirjekuoret ovat erinomainen tapa lähettää viestisi vastaanottajille. Saatavilla on valikoima vastustamattomia värejä – myös neutraaleja ja pastellivärejä sekä metallin- tai helmiäishohtoisia värejä – joten voit valita vaihtoehdon, joka sopii korttiin parhaiten. Valitsit minkä koon tai tyylin tahansa, kirjekuori valmistetaan kestävästä, haalistumattomasta paperista, ja siinä on klassinen kolmion muotoinen läppä. Huomaa, että nämä kirjekuoret on tarkoitettu käyttöön Vistaprint-korttien kanssa. Ne eivät välttämättä sovi käyttöön muiden samankokoisten korttien kanssa.

Oletko valmis tilaamaan omat kirjekuoresi? Valitse saatavilla olevista vaihtoehdoista itsellesi sopivin. Me huolehdimme lopusta – ja tuotteesi saapuvat käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit