Loading...

Värilliset kirjekuoret

Erotu joukosta huomiota herättävillä värillisillä kirjekuorilla, jotka on tarkoitettu kutsukorteille, postikorteille ja muille viesteille. Tutustu 9 eri värivaihtoehtoon ja moniin kokoihin. Tarkastele tietoja

Fetching compatible options
Väri
Koko
Määrä
 
100 % taattu tyytyväisyys

Anna tyylikäs loppusilaus paperitarvikkeillesi.

– Viisi eri kokovaihtoehtoa. – Yhdeksän värivaihtoehtoa. – Haalistumaton sileä paperi. – Kolmion muotoinen läppä. – Tarkoitettu käytettäväksi VistaPrint-korttien kanssa.

Onko sinulla hyviä uutisia, jotka haluat kertoa perheenjäsenille tai ystäville? Värilliset kirjekuoret ovat erinomainen tapa lähettää viestisi vastaanottajille. Saatavana on valikoima vastustamattomia värejä, myös neutraaleja ja pastellivärejä sekä metallin- tai helmiäishohtoisia värejä, joista voit valita parhaiten kortteihisi sopivat vaihtoehdot. Valitsit minkä koon tai tyylin tahansa, kirjekuori valmistetaan kestävästä, haalistumattomasta paperista, ja siinä on klassinen kolmion muotoinen läppä. Huomaa, että nämä kirjekuoret on tarkoitettu käyttöön VistaPrint-korttien kanssa. Ne eivät välttämättä sovi muihin samantyyppisiin kortteihin.

Oletko valmis tilaamaan omat kirjekuoresi? Valitse saatavana olevista vaihtoehdoista itsellesi sopivin. Me huolehdimme lopusta. Tuotteesi saapuvat käyttövalmiina.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit