Loading...

Painettu metallinen käyntikorttikotelo

Pidä käyntikorttisi puhtaina, järjestyksessä ja helposti saatavilla suojaavan ja tyylikkään painetun metallisen korttikotelon avulla. Tarkastele tietoja

Määrä
 
Lataa malli palvelimeenOnko sinulla jo malli? Lataa oma malli ja muokkaa sitä tarpeittesi mukaan
100 % taattu tyytyväisyys

Pidä korttisi suojassa ja siisteinä yksilöllisen käyntikorttikotelon avulla.

  • Ruostumatonta terästä
  • Ohut ja kevyt malli
  • Tukeva salpa helpottaa kotelon avaamista ja sulkemista
  • Koteloon mahtuu jopa 20 käyntikorttia
  • Reunasta reunaan painatus
  • Painatus on tehty valkoiselle pohjalle

Koristelu: Neliväripainatus

Huomaa: Täytä koko painatusalue saadaksesi mahdollisimman täydellisen tuloksen. Painatusalueen tyhjät kohdat näkyvät kotelossa valkoisina.

Tyylikäs ulkoasu

Ohut, kevyt ja tukeva malli. Nämä ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelot pitävät korttisi rypistymättöminä, suojattuina ja järjestyksessä. Tämän tuotteen hienostuneen ulkoasun ja hopeanvärisen viimeistelyn ansiosta olet aina valmis sekä suunniteltuihin että spontaaneihin tapaamisiin.

Monikäyttöinen muotoilu

Kätevän kokoinen, painettu korttikotelo mahtuu vaivattomasti taskuun tai laukkuun. Halusitpa sitten levittää sanaa yrityksestäsi samalla kun tapaat mahdollisia asiakkaita tai etsit käytännöllistä tuotetta jokapäiväiseen käyttöön, tämä on juuri siihen sopiva valinta.

Painettu korttikotelo

Suunnittele oma käyntikorttikotelosi, viimeistele se ainutlaatuisilla yksityiskohdillasi ja lisää valokuva, teksti ja logo pitääksesi yrityksesi nimen valokeilassa. Ja jos tarvitset apua, suunnitteluasiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan.

Suunnittelupalvelut

Ammattisuunnittelijamme voivat auttaa luomaan haluamasi ilmeen.
Painatetut mallit