Loading...

Alennetut hinnat kaikille rullatarroille ja -etiketeille

Luo toiveidesi mukaan suunniteltuja rullatarroja ja -etikettejä, jotka sisältävät runsaasti vaihtoehtoja erilaisille tuotteille ja malleille.

Rullatarrat

Rullatarrat sopivat parhaiten suurille määrille. Brändäyksestä tulee helppoa: irrota rullasta ja kiinnitä mihin ikinä haluat. 
 
Uutta

Vedenkestävät tarrat

Lisää kestävät, vedenkestävät tarrat juomiin, pakasteisiin ja moniin muihin tuotteisiin.
 

Läpinäkyvät etiketit

Pidä logosi kirkkaana asiakkaiden mielessä valitsemalla läpinäkyvät muovietiketit.
 

Kosmetiikkatuotteiden etiketit

Varmista, että brändisi luo upean ensivaikutelman. Saatavilla myös vedenpitäviä vaihtoehtoja.
 

Paperietiketit

Löydä brändillesi sopiva paperilaatu 10 materiaalivaihtoehdon joukosta.
 

Hologrammietiketit

Anna logosi loistaa: paina se huomion kiinnittävään, kimaltelevaan muovietikettiin.
 

Poistettavat etiketit

Näitä etikettejä voidaan käyttää myös uudelleen, ja ne lähtevät helposti irti jättämättä jäämiä.
 

Muovietiketit

Erittäin kestävä muovi varmistaa, että valitsemasi painatus kestää ajan hammasta.
 

EDULLISEMMAT HINNAT JOKA PÄIVÄ

Rullatarrojesi budjetti kasvoi juuri

Olemme alentaneet jokapäiväisten tuotteidemme hintoja, jotta saat entistäkin enemmän aikaiseksi. Hinnat taattu 23.8. saakka kaikkien rullatarrojen ja -etikettien kohdalla.

Elintarvikkeiden ja juomien etiketit rullatarroina

Nauti herkullisesti alennetuista hinnoista. Tarjolla on monia vaihtoehtoja ravintoloihin, kauppoihin ja lahjoihin.
Etkö ole varma, minkä kokoisia etikettejä tarvitset?
Lataa ilmainen, tulostettava koko-oppaamme, josta näet tarkemmin, miten vakiokokoiset etiketit sopivat tuotteisiisi.

Etiketit arkkeina

Luo pakkauksia, jotka vastaanottajat haluavat avata aina saman tien. Nämä yksilöidyt etiketit auttavat säästämään aikaa ja antavat lähetyksille ja kirjekuorille ammattimaisen ilmeen.

Itse suunnitellut laput tekevät vaikutuksen

Hieno lappu saa tuotteesi erottumaan edukseen kaupan hyllyltä tai vaaterekiltä ja jopa eri tapahtumissa.

Valitse tarpeitasi vastaava materiaali

Tutustu lukemattomiin etikettivaihtoehtoihin ja valitse sopiva tyyli, tuntu ja käyttötapa.

Valitse yritystoimintaasi sopivat personoidut rullatarrat

Suunnittele tarrat helposti verkossa. Omiin tarpeisiin muokattavista mallipohjista löytyy sopivat mallit monille toimialoille.
Tarvitsetko apua tarrojen suunnitteluun?
Voit pyytää neuvoja ja apua aloittamasi mallin muokkaukseen tai tehdä yhteistyötä ammattisuunnittelijan kanssa, jos haluat luoda aivan ainutlaatuisen mallin alusta asti.

Yksilöllisten etikettien avulla nostat yrityksen kirjeenvaihdon ja tuotepakkaukset aivan uudelle tasolle.

Kun kyse on brändin rakentamisesta – sen näkyvyyden ja mieleenpainuvuuden parantamisesta – personoidut etiketit ovat korvaamaton osa yhtälöä. Hyllyjen välissä kulkiessaan asiakkaan huomio kiinnittyy usein etiketin kaltaisiin yksityiskohtiin, minkä lisäksi etiketit antavat tietoa, joka myötävaikuttaa asiakkaan ostopäätökseen. Ja joskus ne saavat yrityksesi erottumaan muista persoonallisuutensa ja ammattimaisen ilmeensä ansiosta, ja se jos mikä auttaa asiakasta valitsemaan sinut kilpailijoiden sijaan.

Vankan brändin rakentamisessa on kyse näistä hetkessä tapahtuvista asiakasyhteyksistä, ja ammattimaiset etiketit ovat yksi keino päästä tähän tavoitteeseen. Siksi VistaPrint tarjoaa sinulle laajan valikoiman yksilöllisiä etikettejä, joiden avulla voit luoda parhaan vaikutelman niin postitse, liikkeen hyllyjen välissä kuin eri tapahtumissa. Saatavilla on eri toimialoille suunniteltuja etikettimalleja ja -materiaaleja: vedenkestävät vaihtoehdot sopivat vesipulloihin ja kosmetiikkaan, ja paperiset roikkuvat laput voi kiinnittää vaatteisiin tai lahjapussukoihin. Valikoimasta löytyy jopa henkilökohtaiseen käyttöön sopivia vaihtoehtoja: hologrammietikettejä, jouluisia osoitetarroja ja paljon muuta. Mitä tahansa tarvitsetkin etikettien luomiseen ja painamiseen, autamme mielellämme – voit pyytää myös neuvoa asiantuntijoiltamme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Aivan ensimmäiseksi sinun kannattaa ajatella tuotetta ja sen ominaisuuksia ja valita tuotteeseen parhaiten sopiva materiaali. Paperietiketit sopivat hyvin kuivana pysyviin tuotteisiin ja pakkauksiin, kun taas muovietiketit on tarkoitettu kestämään myös nesteitä, öljyä ja kosteutta. VistaPrint tarjoaa käyttöösi laajan valikoiman eri vaihtoehtoja, jotta voit valita juuri sopivan materiaalin, koon jne.

Suunnitellessasi omia personoituja etikettejä voit siirtää oman mallisi palveluumme ja viimeistellä sen suunnittelustudiossamme. Monissa tapauksissa voit myös tutustua mallipohjagalleriaamme, josta löytyy omiin tarpeisiin räätälöitäviä etikettejä monien eri toimialojen yrityksille. Kun olet viimeistellyt etikettimallin, huolehdimme painatuksesta varmistaen, että etikettisi näyttävät tyylikkäiltä ja ovat heti valmiita käyttöön.

Yksilölliset viinipullon etiketit sopivat hyvin kiinnitettäviksi lasiin. Jos aiot laittaa pullon jääkaappiin tai pestä sen, suosittelemme valitsemaan muovista valmistetut etiketit. Jos käsittelet öljyä sisältäviä tuotteita, kosmetiikkatuotteiden etiketeissä ja tuote-etiketeissä on muovisia vaihtoehtoja, jotka sopivat tarkoitukseen hyvin.

Voit siirtää mallit palveluumme .jpg-, .png- ja .pdf-tiedostoina.